Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Screen (Middle Part) Unresponsive. Software/Hardware Problem?

OP DjRafaael

19th January 2014, 06:03 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Hello there, I Have Looked for an answer here (XDA) but with No success. I Apologize for creating a newer Thread on Almost the Same topic.

I have one problem which is ; the middle part of the Screen won't respond to 'touch.' Its only a Strip of which doesn't recognize 'touch'

INFO:

UNLOCKED

AT&T Version

S-off

CID-11111111

HBOOT-2. 14. 0000

RADIO-0. 24p. 32. 09. 06

OpenDSP-v34. 1. 0. 45. 1219 eMMC-boot

I have taken it to a Phone Repair Shop, in which a guy took it apart & said the connections were fine & that there was the possibility of it being a Software Problem.
I was thinking that maybe RUU'ing it to Original State could possibly Help? But i was also Wondering if Doing so would 'Erase/Get Rid of' Root/S-off/ things like that... thanks in Advance for any Help.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1389941517071.jpg
Views:	179
Size:	21.0 KB
ID:	2525169   Click image for larger version

Name:	1389941516933.jpg
Views:	201
Size:	13.6 KB
ID:	2525170  
19th January 2014, 06:53 AM   |  #2  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 7,526
 
15,510 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
I don't see how it could be a software fault. It sounds like a faulty digitizer to me. Run an RUU, stay stock and if the problem persists it's a hardware fault.

Sent from my Evita
The Following User Says Thank You to timmaaa For This Useful Post: [ View ]
19th January 2014, 07:12 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Arrow
Quote:
Originally Posted by timmaaa

I don't see how it could be a software fault. It sounds like a faulty digitizer to me. Run an RUU, stay stock and if the problem persists it's a hardware fault.

Sent from my Evita

alright i see.. thanks. Will Running an RUU like ...clear my root/S-off and things like that? Or will that stay? & Since i have AT&T will any RUU do? Or do i have to get an AT&T? Sorry for the n00bish questions
19th January 2014, 08:03 AM   |  #4  
timmaaa's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 7,526
 
15,510 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Well, yes of course it will wipe root as it overwrites your system partition. But your unlocked bootloader and s-off status will survive the process. Any RUU is fine because you're s-off, but I'd suggest the at&t 3.18 RUU.

Sent from my Evita
The Following User Says Thank You to timmaaa For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes