Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,784,161 Members 41,477 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

help me rom not booting

Tip us?
 
SMARTHACKER67
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 63
Join Date: Jul 2013
Location: NGP
Question help me rom not booting

actually i am using "" Xperia S Boot Manager v0.8, a real dual boot system"" since from more than month.
every thing was perfect . i have android kitkat as native rom and xperia s stock jelly bean as my loop version.
i had backup my rom on TWRP for loop when every thing was perfect. last night i had modified the some system app app replacing them with custom. so system goes in boot loop for loop version. now whenever i restore the system my system starts and restore it correctly.
but here comes the problem after restoring whenever i reboot my system without any modification it again goes in boot loop.
then i wipe data,dalvik,cache and reboot again same problem. i dont want to loose my data help me.
whenever i am trying to re install my rom its showing Unable to mount system,data,cache.
help me
 
Envious_Data
Old
#2  
Envious_Data's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 751
Posts: 1,903
Join Date: Oct 2012
Location: Imagination
you have to format all the system data and cache before installing a rom

Sent from my LT26i using XDA Premium 4 mobile app


Hi there

"Music Makes me forget the traumas that plague my mind. Music is the cure to a normaly unfixable problem"
-Nozomi Yamauchi

http://envious.host-my-rom.eu/
Credits to zantekk for the WebSpace


Deviant Art page
http://enviousdata.deviantart.com/
 
SMARTHACKER67
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 63
Join Date: Jul 2013
Location: NGP
Default not working

Quote:
Originally Posted by Envious_Data View Post
you have to format all the system data and cache before installing a rom

Sent from my LT26i using XDA Premium 4 mobile app
i have already tried every thing but at last i have deleted the loop partation created new and reinstalled every thing .
 
Envious_Data
Old
#4  
Envious_Data's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 751
Posts: 1,903
Join Date: Oct 2012
Location: Imagination
Quote:
Originally Posted by SMARTHACKER67 View Post
i have already tried every thing but at last i have deleted the loop partation created new and reinstalled every thing .
weird

usualy formatting before installing fixes the mounting issues after rebooting the bootmanager.
(in the loop recovery by the way)

Sent from my Xperia S using XDA Premium 4 mobile app


Hi there

"Music Makes me forget the traumas that plague my mind. Music is the cure to a normaly unfixable problem"
-Nozomi Yamauchi

http://envious.host-my-rom.eu/
Credits to zantekk for the WebSpace


Deviant Art page
http://enviousdata.deviantart.com/
The Following User Says Thank You to Envious_Data For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes