Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,556 Members 44,631 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] ARHD 33.1 Display-Screen-trouble

Tip us?
 
POIZ87
Old
#1  
POIZ87's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Aug 2013
Angry [Q] ARHD 33.1 Display-Screen-trouble

I would ask in your thread mike but i have not the permission do do that.

Please look at this pictures, I do a fullwipe clean install of your new great CFW.
But please look this is ugly. Can you (or someone else) help me and tell what to do?

Click image for larger version

Name:	2014-01-18 21.54.04.jpg
Views:	211
Size:	108.5 KB
ID:	2524624

Click image for larger version

Name:	2014-01-18 21.57.15.jpg
Views:	205
Size:	98.7 KB
ID:	2524625

The Widgets are to close, they overlap.


Please help!

POIZ
 
alicarbovader
Old
#2  
alicarbovader's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 876
Posts: 736
Join Date: Feb 2013
Location: In Emperor's Chamber in Death Star 1
Check that ro.sf.lcd_density in build.prop has a value of 320. If it does, then try another launcher like Apex or Nova.
I am the Supreme Patayto Overlord... Got problems...?

MyColorScreen Profile. Click here and you won't be bored




By the way, the thanks button's down there. Press it if my post helps you or makes you laugh
The Following User Says Thank You to alicarbovader For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
POIZ87
Old
#3  
POIZ87's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Aug 2013
Default solved

Quote:
Originally Posted by alicarbovader View Post
Check that ro.sf.lcd_density in build.prop has a value of 320. If it does, then try another launcher like Apex or Nova.
thanks
sensetoolbox help me to fix, toolbox increase the raster automatically ^^ my fault
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes