The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more

Samsung S6 and S6 Edge Performance

more

Samsung Unveils Its Mobile Payment Solution, Samsung Pay

The post Samsung Unveils Its Mobile Payment Solution, Samsung Pay appeared first on … more

Alcatel’s New Flagship: The OneTouch Idol 3

The post Alcatel’s New Flagship: The OneTouch Idol 3 appeared first on … more
Post Reply

[Q] Trigger phone apps from watch?

OP DigitalOSH

19th January 2014, 05:45 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Sorry if this has been asked or answered before. I've googled and searched XDA with no luck. I may just not know the terms to use.

I'm wondering if there's any way to start apps or shortcuts on the phone from the watch? Has anyone been able to do this?
19th January 2014, 04:58 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
489 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by DigitalOSH

Sorry if this has been asked or answered before. I've googled and searched XDA with no luck. I may just not know the terms to use.

I'm wondering if there's any way to start apps or shortcuts on the phone from the watch? Has anyone been able to do this?

i haven't found a way, but do you mind sharing with us what are you trying to achieve?
19th January 2014, 05:47 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I'd like to be able to trigger tasker tasks that control music around the house, trigger playlists, use Google voice search on the phone from the watch etc. I also have lots of contextual triggers set up on my phone that would be interesting to respond to on the watch.

Sent from my SM-N900W8 using xda app-developers app
19th January 2014, 06:16 PM   |  #4  
le3ky's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 109
 
502 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
Are you using tasker? You can start phone tasker tasks (which I guess can simply be apps as well) from the watch that way?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
19th January 2014, 06:17 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I am using tasker on the phone yes. How would I do that?

Sent from my SM-N900W8 using xda app-developers app
19th January 2014, 06:46 PM   |  #6  
lopan2000's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 10
 
28 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by DigitalOSH

I am using tasker on the phone yes. How would I do that?

Sent from my SM-N900W8 using xda app-developers app

You need the plugin Autoremote (full version, not the lite) There's a thread on how to use it. Search for Autoremote.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes