5,596,179 Members 33,935 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No international data

Tip us?
 
Rabid Panda
Old
#1  
Rabid Panda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 108
Join Date: Sep 2011
Default No international data

Hey guys,
I am in London on tmobile jedimasterX devil kernel...ucmk7 modem...
I can't get my phone to connect to any data network. Tmobile customer care was useless as usual...I get text and can make calls...but can't get it to connect to any data network. Wifi is fine btw...
Data roaming is enabled tried reboot, battery pull, off on data...no dice...any suggestions?
Thank you!

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
 
cabessius
Old
#2  
cabessius's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 399
Posts: 877
Join Date: Dec 2010
Location: Ibiza, Spain
Is your APN there and correctly set?
 
Rabid Panda
Old
#3  
Rabid Panda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 108
Join Date: Sep 2011
I was wondering that..my only apn is a two one...fast.tmo.com or something like that.

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
 
Rabid Panda
Old
(Last edited by Rabid Panda; 23rd December 2013 at 10:36 PM.)
#4  
Rabid Panda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 108
Join Date: Sep 2011
Two=tmo

Added a couple of local apns...still no dice

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
 
Rabid Panda
Old
#5  
Rabid Panda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 108
Join Date: Sep 2011
Update

Was on the latest version of Jedi masterX...flashed back to stock before my last trip over the pod...no problems, Data worked great, slow....but great. While there i flashed back to jedi just for ****s and giggles...no international data. I flashed jedi master18, data was intermittent, back to stock, no problem. Problem traced to the rom...strange.

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
 
OverDub
Old
#6  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 83
Join Date: Jan 2014
Location: Rochdale
Quote:
Originally Posted by Rabid Panda View Post
Update

Was on the latest version of Jedi masterX...flashed back to stock before my last trip over the pod...no problems, Data worked great, slow....but great. While there i flashed back to jedi just for ****s and giggles...no international data. I flashed jedi master18, data was intermittent, back to stock, no problem. Problem traced to the rom...strange.

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
"for ****ts and giggles"
Best quote 2014

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Smack the thanks if I ever help you.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Note 2 GT-N7100
CyanogenMod 10.2 Nightly
Stock modem and kernel.
 
Rabid Panda
Old
#7  
Rabid Panda's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 108
Join Date: Sep 2011
Lol thanks

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Force Translucent Status Bar in KitKat ROMs with Xposed

It’s been a while since Android 4.4KitKat wasreleased, and we’re slowly … more

Fix the Ambient Light Issues on Your Google Nexus 5 using Xposed

The Google Nexus 5 is a great and rather popular device. This LG-produced … more

Google Glass XE16 Update Factory Image and Rooted Bootloader Now Available

You may recall that early yesterday, we talked about the XE16 … more