Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,332 Members 52,455 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Busted...any help??

Tip us?
 
ret4425
Old
(Last edited by ret4425; 19th January 2014 at 11:12 PM.)
#1  
ret4425's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 197
Join Date: Mar 2007
Default Busted...any help??

Sorry to bother, I was trying to upgrade a ROM on my Epic, and boinked up. I can get to recovery and ODIN, but I can't flash anything (fails or hangs).

I tried to use Mobile ODIN to switch to the EL29 kernel for flashing, and that's where trouble started. Stuck at the Samsung SII screen. Can get to ODIN and recovery, but on click ROMs outright fail, and the full tar files just hang at "factoryfs.img",

Can anyone help me get back up and running again? I don't care which version or kernel, I'm done with flashing.

Sorry and thanks

From one click:

<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Get PIT for mapping..
<ID:0/007> Firmware update start..
<ID:0/007> boot.bin
<ID:0/007> cache.img
<ID:0/007> data.img
<ID:0/007> factoryfs.img
<ID:0/007>
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
 
drunk0Nwater
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 199
Join Date: Apr 2012
Location: Chicago
This should be in Q &A....oh and IB4TL

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
 
ret4425
Old
#3  
ret4425's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 197
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by drunk0Nwater View Post
This should be in Q &A....oh and IB4TL

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
Thanks for the help. Oh, and IDKWTFYTA.
 
drunk0Nwater
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 199
Join Date: Apr 2012
Location: Chicago
OK...
1) have you tried searching for a similar problem in the Q&A thread?
2)have you tried different cables/ USB ports/ computers?
3)have you tried a computer reboot/ rebooting your phone as well?

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
 
ret4425
Old
#5  
ret4425's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 197
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by drunk0Nwater View Post
OK...
1) have you tried searching for a similar problem in the Q&A thread?
Yes,
2)have you tried different cables/ USB ports/ computers?
Yes
3)have you tried a computer reboot/ rebooting your phone as well?
Yes

Not trying to be a smart ass, and I appreciate the help. I posted, as you indicated, in the Q&A, apologies for putting it the wrong place. No offense intended.

Sent from my SPH-L710 using XDA Premium 4 mobile app
More info in the Q&A section, sorry to bother.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes