FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[Q] [Question] CWM Installation and brick ?

11 posts
Thanks Meter: 0
 
By _Daga, Junior Member on 4th January 2014, 08:38 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
12th January 2014, 09:53 PM |#11  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
I have the same issue.
I'm able to access the tablet through adb and run commands. Can you do that?
Haven't found a solution yet...
 
 
12th January 2014, 11:13 PM |#12  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,396
 
More
Quote:
Originally Posted by archonro

I have the same issue.
I'm able to access the tablet through adb and run commands. Can you do that?
Haven't found a solution yet...

You have adb but no fastboot????
Try

Code:
adb reboot bootloader
That should boot you into the bootloader and then you can try buster's method to get it back.
13th January 2014, 11:01 AM |#13  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
It was one of the first things that I tried. Unfortunately the console seems to hang.
I'll try to leave the console opened after it hangs - hopefully it will reboot at some point.

I also tried to dd the twrp blob into mmcblk0p4 but it has the same effect - it hangs.
13th January 2014, 09:46 PM |#14  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
In case anyone wants an update to what I was saying in the posts above.
I managed to dd the twrp blob into mmcblk0p4. Apparently it takes A LOT to flash it.
14th January 2014, 06:41 AM |#15  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,396
 
More
Quote:
Originally Posted by archonro

In case anyone wants an update to what I was saying in the posts above.
I managed to dd the twrp blob into mmcblk0p4. Apparently it takes A LOT to flash it.

A LOT of what? Tries?
Glad you got it sorted! :thumbup:
14th January 2014, 06:48 AM |#16  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
A lot of time
The Following User Says Thank You to archonro For This Useful Post: [ View ]
20th January 2014, 11:41 AM |#17  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey,

Sorry for the time not answering.
I only got APX on my TF700T, in any case I could reach ADB.
For now, the tablet is in the after-sale service of my seller, here in France.
Hope they'll be able to help me.
I'll definitely stay in touch.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes