FORUMS

Themes for SM-N910U Exynos Note 4

Samsung has too many phone variants for their flagships, which leaves out users incapable of getting … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 26 – May 2)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Great Camera Hardware, or Software?

Join us in a fun Sunday Debate on phone cameras. Come with your opinions and feel … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 25 – May 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] [Question] CWM Installation and brick ?

12th January 2014, 09:53 PM |#11  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
I have the same issue.
I'm able to access the tablet through adb and run commands. Can you do that?
Haven't found a solution yet...
 
 
12th January 2014, 11:13 PM |#12  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,308
 
More
Quote:
Originally Posted by archonro

I have the same issue.
I'm able to access the tablet through adb and run commands. Can you do that?
Haven't found a solution yet...

You have adb but no fastboot????
Try

Code:
adb reboot bootloader
That should boot you into the bootloader and then you can try buster's method to get it back.
13th January 2014, 11:01 AM |#13  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
It was one of the first things that I tried. Unfortunately the console seems to hang.
I'll try to leave the console opened after it hangs - hopefully it will reboot at some point.

I also tried to dd the twrp blob into mmcblk0p4 but it has the same effect - it hangs.
13th January 2014, 09:46 PM |#14  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
In case anyone wants an update to what I was saying in the posts above.
I managed to dd the twrp blob into mmcblk0p4. Apparently it takes A LOT to flash it.
14th January 2014, 06:41 AM |#15  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,308
 
More
Quote:
Originally Posted by archonro

In case anyone wants an update to what I was saying in the posts above.
I managed to dd the twrp blob into mmcblk0p4. Apparently it takes A LOT to flash it.

A LOT of what? Tries?
Glad you got it sorted! :thumbup:
14th January 2014, 06:48 AM |#16  
Junior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
A lot of time
The Following User Says Thank You to archonro For This Useful Post: [ View ]
20th January 2014, 11:41 AM |#17  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey,

Sorry for the time not answering.
I only got APX on my TF700T, in any case I could reach ADB.
For now, the tablet is in the after-sale service of my seller, here in France.
Hope they'll be able to help me.
I'll definitely stay in touch.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF700 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank