FORUMS

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

Moto X Style, Moto X Play and Moto G Forums Are Here!

The latest family members of the new generation of Motorola devices are … more

P769 hard brick?

88 posts
Thanks Meter: 19
 
By hachem28, Member on 18th January 2014, 07:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
a day after i rooted and flashed a rom on my l9, it just died, idk how. can't get into any kind of "mode". the strange thing is when i connect is via usb it tries to connect but a dialog box comes up in the bottom right saying "USB device not recognized" it makes the connect/disconnect sound over and over until i unplug it. Device manager doesn't show anything, it just keeps refreshing because the device is attempting to connect. I've tied different cables and different ports also, and no luck.
any help will be greatly appreciated, thanks
 
 
18th January 2014, 07:36 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by hachem28

a day after i rooted and flashed a rom on my l9, it just died, idk how. can't get into any kind of "mode". the strange thing is when i connect is via usb it tries to connect but a dialog box comes up in the bottom right saying "USB device not recognized" it makes the connect/disconnect sound over and over until i unplug it. Device manager doesn't show anything, it just keeps refreshing because the device is attempting to connect. I've tied different cables and different ports also, and no luck.
any help will be greatly appreciated, thanks

Adb drivers? have you installed them?
18th January 2014, 07:55 AM |#3  
OP Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by kishandoshi

Adb drivers? have you installed them?

well i installed the original l9 drivers, is there specific adb drivers for it?
18th January 2014, 08:25 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by hachem28

well i installed the original l9 drivers, is there specific adb drivers for it?

may b. well my story is. i had bricked my phone. installed the universal adb drivers as my phone doesnt have any driver released by company. and i did restored and flashed stock rom. hope it works for you.
18th January 2014, 08:37 AM |#5  
OP Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by kishandoshi

may b. well my story is. i had bricked my phone. installed the universal adb drivers as my phone doesnt have any driver released by company. and i did restored and flashed stock rom. hope it works for you.

Do you happen to have a link for the universal adb drivers?
18th January 2014, 09:04 AM |#6  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by hachem28

Do you happen to have a link for the universal adb drivers?

adbdriver.com
20th January 2014, 12:48 PM |#7  
kuma82's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 935
 
More
Quote:
Originally Posted by hachem28

Do you happen to have a link for the universal adb drivers?

More than likely your device is malfunctioned.

Sent from my LGMS769 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
brick, lgl9, root, unbrick
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes