Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,395 Members 46,321 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Activating a rooted g2

Tip us?
 
centro714
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 197
Join Date: May 2010
Default Activating a rooted g2

Is it possible to activate a rooted g2? If so, does it need to be on a stock based ROM?

Sent from my LG-LS980 using xda app-developers app
LG G2 - Sprint
 
Germanese
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 311
Join Date: Nov 2012
Location: Houston / Munich
Quote:
Originally Posted by centro714 View Post
Is it possible to activate a rooted g2? If so, does it need to be on a stock based ROM?

Sent from my LG-LS980 using xda app-developers app
You mean bypassing the activation screen ?

Volume Up, Volume Down, Back Back with sim card out
or
Vol Up, Vol Down, Back, Home

If you mean actually activating it with Sprint only works if ur ESN is clean I think.
Makes me wonder if you can use a Sprint on T-mobile.
Motorola RAZR M XT907 VZW w/ unlocked BL | US T-Mobile & O2 | 4.4.2 GPE
LG G2 VS980 VZW w/ LOKI | US T-Mobile & O2 | 4.2.2 Stock T-Mobile LG G2 Rom
 
centro714
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 197
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by Germanese View Post
You mean bypassing the activation screen ?

Volume Up, Volume Down, Back Back with sim card out
or
Vol Up, Vol Down, Back, Home

If you mean actually activating it with Sprint only works if ur ESN is clean I think.
Makes me wonder if you can use a Sprint on T-mobile.

Yea, I meant actually activating it with sprint.

So if the phone is rooted, does it mean it has bad ESN?

What I'm trying to do is give my phone to my wife and didn't want to re-root.

Sent from my LG-LS980 using xda app-developers app
LG G2 - Sprint
 
Germanese
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 311
Join Date: Nov 2012
Location: Houston / Munich
Quote:
Originally Posted by centro714 View Post
Yea, I meant actually activating it with sprint.

So if the phone is rooted, does it mean it has bad ESN?

What I'm trying to do is give my phone to my wife and didn't want to re-root.

Sent from my LG-LS980 using xda app-developers app
No rooted does not mean it has a BAD esn.
Just means someone decided to do custom Roms Apps and so on.

BAD ESN happen when contract hasn't been 2 years.
Phone was stolen. Not eligible to upgrade etc etc all the things that would happen if the phone isn't paid for in full.

If it was urs, ur contract is fine and she is on the same plan as urs aka family plan.
Go to sprint Store and they should be able to swap numbers.
If you got the phone somewhere, AND it may have been stolen it will be harder to hook it up and that kind of topic is frowned upon on here.
If you word things towards the negative that is.

Hope this helps.
Motorola RAZR M XT907 VZW w/ unlocked BL | US T-Mobile & O2 | 4.4.2 GPE
LG G2 VS980 VZW w/ LOKI | US T-Mobile & O2 | 4.2.2 Stock T-Mobile LG G2 Rom
 
centro714
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 197
Join Date: May 2010
OK thanks.

We are both on individual sprint sero plans so shouldn't be a problem as far as that goes.

I was just afraid sprint would have a problem activating a device that has an aosp rom instead of stock.

Sent from my LG-LS980 using xda app-developers app
LG G2 - Sprint
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes