Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,791 Members 54,814 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Tmobile sgh-t889 Note 2 to AT&T?

Tip us?
 
freak9999
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2012
Default Tmobile sgh-t889 Note 2 to AT&T?

I have an unlocked tmobile note 2 and when putting in my att sim, it shows LTE in the menu bar but my data speeds are terrible. Also, I'm unable to download MMS messages. What am I missing?

Thanks in advance.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk
 
mindmajick
Old
#2  
mindmajick's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,903
Posts: 3,537
Join Date: Nov 2010
Location: Cape Coral, FL

 
DONATE TO ME
You need the att apn

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk
 
freak9999
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2012
It auto populated from my sim. I've even tried changing it but the results are the same.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk
 
dicksteele
Old
#4  
dicksteele's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,270
Posts: 2,141
Join Date: Sep 2010
Location: California
You can try banging away at options in here. Just create your own APN.
Does your APN have hipri in it?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2172110
"I suppose you could say that everyone has an El Guapo. For some, shyness may be an El Guapo. For others, lack of education may be an El Guapo. But for us, El Guapo is a large ugly man who wants to kill us!" But as sure as my name is Lucky Day, the people of Santa Poco can conquer their own personal El Guapo, who also happens to be *the actual* El Guapo! 3 Amigos
 
freak9999
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2012
My APN does have hipri. I'll look back through that thread to see if I missed anything. Would the radio matter or does it matter that I'm using the stick tmobile ROM?

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk
 
freak9999
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2012
Anyone else have any suggestions? I'm getting less than 1 mb/s regardless of which APN I try.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk
 
freak9999
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2012
It turns out I'm over 5gb of data and I'm throttled. Guess I'll find out tomorrow when my plan resets what the true data speed is.
 
dicksteele
Old
#8  
dicksteele's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,270
Posts: 2,141
Join Date: Sep 2010
Location: California
Quote:
Originally Posted by freak9999 View Post
It turns out I'm over 5gb of data and I'm throttled. Guess I'll find out tomorrow when my plan resets what the true data speed is.
Cool. 5 GB. Holy crap ! Wifi Dude !
"I suppose you could say that everyone has an El Guapo. For some, shyness may be an El Guapo. For others, lack of education may be an El Guapo. But for us, El Guapo is a large ugly man who wants to kill us!" But as sure as my name is Lucky Day, the people of Santa Poco can conquer their own personal El Guapo, who also happens to be *the actual* El Guapo! 3 Amigos

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make Text Entry More Efficient with Macro Text Expansion

One of the best things about the modern day smartphone is its ability to save us … more

Fix KitKat WiFi Drops on Your Own

Despite introducing many useful features and overall great performance and enhancements,Android 4.4 KitKat … more

Bring Back Tablet UI on KitKat

Google presented their brand new UI for tablets alongsidethe release of Android 3.0 Honeycomb back in early … more

Give Your Notification Shade a Facelift with these Modding Guides

Modification has always been one of the strong suits of Android, due in … more