FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q]Bricked Motorola?

34 posts
Thanks Meter: 1
 
Post Reply Email Thread
Hi
I have problem with my friend's Motorola Defy. I installed custom rom on it, and when it was not working so I tryed to install a stock rom. Unfortunately I think I bricked it. Now the only thing that is working is white LED when I charging it.
Can I repair it somehow?

PS: Sorry for my English

Sent from my HTC Wildfire S A510e using xda app-developers app
 
 
20th January 2014, 01:53 PM |#2  
boonwuilow's Avatar
Senior Member
Flag Cheras
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Tenderenden

Hi
I have problem with my friend's Motorola Defy. I installed custom rom on it, and when it was not working so I tryed to install a stock rom. Unfortunately I think I bricked it. Now the only thing that is working is white LED when I charging it.
Can I repair it somehow?

PS: Sorry for my English

Sent from my HTC Wildfire S A510e using xda app-developers app

What custom rom u installed? Did u accidentally updated your bootloader by flashing Defy+ stock SBF?
Can u still enter bootloader mode?
20th January 2014, 05:05 PM |#3  
OP Member
Flag Tarnow
Thanks Meter: 1
 
More
Unhappy Bricked Defy
Quote:
Originally Posted by boonwuilow

What custom rom u installed? Did u accidentally updated your bootloader by flashing Defy+ stock SBF?
Can u still enter bootloader mode?

Firstly I used rom from HERE and after about a week it suddenly stop working and only looping on boot.
Then I tried ROM from HERE but I wanted to back to stock rom so I goes to THIS THREAD.
From this LIST I used "Android 2.2.2
Moto_Version.34.179.6.MB525.T-Mobile.en.PL" SBF file.
Now when I trying power on the phone it's just not working.
The only thing is working is white LED when I plug in to computer. I can't get into bootload mod too. Can I do something?
20th January 2014, 07:03 PM |#4  
hotdog125's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 408
 
More
Quote:
Originally Posted by Tenderenden

Firstly I used rom from HERE and after about a week it suddenly stop working and only looping on boot.
Then I tried ROM from HERE but I wanted to back to stock rom so I goes to THIS THREAD.
From this LIST I used "Android 2.2.2
Moto_Version.34.179.6.MB525.T-Mobile.en.PL" SBF file.
Now when I trying power on the phone it's just not working.
The only thing is working is white LED when I plug in to computer. I can't get into bootload mod too. Can I do something?

Your battery might be dead. Charge the battery with an external charger or McGyver method (be careful).
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes