Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more

ASUS US Invites Developers at XDA to Special Event

ASUS has built a solid name over the years for their computer components, but in the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[help] ee data on dhd (urgent)

18th January 2014, 11:50 PM   |  #1  
Dr. Globbyglob's Avatar
OP Senior Member
Flag Behind you! Likes: Curry
Thanks Meter: 808
 
658 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Hello, I am on pay as you go on EE and on Dolphin. I topped up 15 and it gave me 2gb data and 600 free texts for a month. One, I don't know how I'm gonna kill all of that!? Two it won't work. That was on my RandomROM Sense 4.1 version (USB Works BTW LEGIT I have my dhd) and it said
"Disconnected because service is unavailable". So looking here http://community.ee.co.uk/t5/product...ata/td-p/37002 it says known problem about One SV (Which RandomROM is partly based upon) and it tells me to create a new APN.

Name = Internet
APN = everywhere (case sensitive)
Proxy = Leave Blank
Port = Leave Blank
Username = eesecure
Password = secure
Server = Leave Blank
MMSC = Leave Blank
MMS proxy = Leave Blank
MMS port = Leave Blank
MCC = 234
MNC = 30
Authentication type = PAP
APN type = default
APN protocol = IPv4
Bearer = Unspecified

Also APN protocol and Bearer don't seem to appear and when I save this configuration it doesn't save, all there is is the defaults that don't work.

Now I am trying it on TakTik 4.4. I edit the default EE Internet to MNC=30 and it randomly disappears from the list. Can anyone help me? (My Desire HD was previously carrier locked on Orange before I S-OFFed )
19th January 2014, 12:02 AM   |  #2  
Dr. Globbyglob's Avatar
OP Senior Member
Flag Behind you! Likes: Curry
Thanks Meter: 808
 
658 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
PS I want to stay on RandomROM (For development reasons)
19th January 2014, 11:41 AM   |  #3  
Dr. Globbyglob's Avatar
OP Senior Member
Flag Behind you! Likes: Curry
Thanks Meter: 808
 
658 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
anybody???
19th January 2014, 03:17 PM   |  #4  
JustPlayingHard's Avatar
Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 312
 
1,039 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Have you tried any thing

Sent from my Sensation XL using Tapatalk
19th January 2014, 04:16 PM   |  #5  
ceesheim's Avatar
Forum Moderator
Flag No Android Fanboys Please !!!
Thanks Meter: 2,224
 
3,446 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
No thread bumping every few hours please !!!
Quote:
Originally Posted by Dr. Globbyglob

anybody???

just be a little more patient , bumping a thread every few hours doesn't help you a lot.
19th January 2014, 04:51 PM   |  #6  
Dr. Globbyglob's Avatar
OP Senior Member
Flag Behind you! Likes: Curry
Thanks Meter: 808
 
658 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ceesheim

just be a little more patient , bumping a thread every few hours doesn't help you a lot.

Okay im a bit worried :P
20th January 2014, 07:22 PM   |  #7  
Dr. Globbyglob's Avatar
OP Senior Member
Flag Behind you! Likes: Curry
Thanks Meter: 808
 
658 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
When i try to change the mnc to 30 (by default it says 33) the saved apn disappears

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes