Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,351 Members 39,540 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

XperimenT w/ LT30at issues

Tip us?
 
Azuer
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Mar 2010
Location: Philadelphia
Default XperimenT w/ LT30at issues

So I am new to this forum, but not new to modding and I have to say I am having a bit of trouble with TiMiN8R's XperimenT 3.5. I followed everything is this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2040066 to a 'T' (no pun intended) and I always hit the same error... stuck at the Sony logo. I cannot do anything, but reflash to another firmware and try again, now on my 7th time.

I have a Xperia TL(LT30at) running LT30p_9.1.A.1.141 firmware already rooted w/ CWM.

I have searched high and low and I am not able to find any posts with my issue. I would have posted in the above thread, but at last I am a new user so yea... can any one help?
 
cnkhanh
Old
#2  
cnkhanh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 138
Posts: 690
Join Date: Aug 2012
Location: Ha Noi
Guess whose post's gonna be moved!
Phone: Xperia ZL
 
Alex5699
Old
#3  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 76
Join Date: Apr 2013
Location: St Johns
Default Quick

Quote:
Originally Posted by Azuer View Post
So I am new to this forum, but not new to modding and I have to say I am having a bit of trouble with TiMiN8R's XperimenT 3.5. I followed everything is this thread: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2040066 to a 'T' (no pun intended) and I always hit the same error... stuck at the Sony logo. I cannot do anything, but reflash to another firmware and try again, now on my 7th time.

I have a Xperia TL(LT30at) running LT30p_9.1.A.1.141 firmware already rooted w/ CWM.

I have searched high and low and I am not able to find any posts with my issue. I would have posted in the above thread, but at last I am a new user so yea... can any one help?
did your rom install strangely fast ? ( 7 sec) ?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes