Post Reply

S3 browser question

OP flyers27

20th January 2014, 03:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Ok, I have an S3 running 4.1.2 because i dont want to lose my flash player ability. I am rooted and have the update app (sdm 1.0) frozen in titanium backup to avoid the update messages. I am running the stock rom. I want to install the AOSP browser and cannot find anything on how to install it with my particular setup. I am at wits end and if someone could direct me on what to do, i would greatly appreciate it.

thanks
20th January 2014, 08:06 PM   |  #2  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,552
 
5,263 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by flyers27

Ok, I have an S3 running 4.1.2 because i dont want to lose my flash player ability. I am rooted and have the update app (sdm 1.0) frozen in titanium backup to avoid the update messages. I am running the stock rom. I want to install the AOSP browser and cannot find anything on how to install it with my particular setup. I am at wits end and if someone could direct me on what to do, i would greatly appreciate it.

thanks

Try this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1875280
The Following User Says Thank You to buhohitr For This Useful Post: [ View ]
20th January 2014, 11:12 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by buhohitr

Try this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1875280

worked, thank you very much!
20th January 2014, 11:16 PM   |  #4  
JerseyFF's Avatar
Senior Member
Flag Chattanooga
Thanks Meter: 32
 
189 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
I have sidestepped and been using Firefox for flash support.

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
21st January 2014, 03:53 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 11
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Dolphin browser will play flash as well, although you have to enable it in settings first for it to work. I have upgraded to kitkat & flash works fine this way, although I did install adobeflash.apk along so not sure if that is needed too.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank