Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Do I need S Off to flash stock rooted roms?

20th January 2014, 06:13 AM |#1  
vividblu2020's Avatar
OP Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 17
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Hey I don't have s off. But I have a problem with updating my root binaries. If I were to flash a stock 4.3 Rom would I need to have s off first ? I tried using a Rom last time and it didn't finishing installing. So I bricked. Sorry. I'm sort of a noob about some things.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
 
 
20th January 2014, 11:02 AM |#2  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,638
 
5,893 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vividblu2020

Hey I don't have s off. But I have a problem with updating my root binaries. If I were to flash a stock 4.3 Rom would I need to have s off first ? I tried using a Rom last time and it didn't finishing installing. So I bricked. Sorry. I'm sort of a noob about some things.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app

your phone was not bricked ...you had a windows 8.1 pc and could not fix it that's all.

S-off gives you the ability to flash firmware and RUU for any version including downgrading. You don't need s-off to just flash roms.
21st January 2014, 06:33 AM |#3  
vividblu2020's Avatar
OP Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 17
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

your phone was not bricked ...you had a windows 8.1 pc and could not fix it that's all.

S-off gives you the ability to flash firmware and RUU for any version including downgrading. You don't need s-off to just flash roms.

So what could I have done? My phone wouldn't go past the boot screen

Sent from my HTC One using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes