Post Reply

About changing firmware

OP kennguy

21st January 2014, 01:21 AM   |  #1  
kennguy's Avatar
OP Senior Member
Flag HCM
Thanks Meter: 24
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Hi guys, I' using D802 - firmware of Vietnam so can I change to use firmware of France?
21st January 2014, 07:54 AM   |  #2  
kennguy's Avatar
OP Senior Member
Flag HCM
Thanks Meter: 24
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
no one can help me?
21st January 2014, 08:23 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by kennguy

no one can help me?

I would start with emailing the developer maybe they can give you the quick answer.

Sent from my SCH-R950 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank