5,594,386 Members 34,822 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][PORT][ECLAIR/GB/HONEYCOMB/ICS/JB/KK]Sony photo editor for Xperia™

Tip us?
 
xperiaz2
Old
#11  
xperiaz2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2389
Posts: 286
Join Date: Oct 2013
Default yeah

Quote:
Originally Posted by TeamMex View Post
Wooow amazing work
Downloading now
Thank u so much bro
 
marson5
Old
#12  
marson5's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 64
Join Date: Sep 2012
Location: jakarta
How to install? Push to system/app or just install like apk

sent from outer-space using c1905
The Following User Says Thank You to marson5 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xperiaz2
Old
#13  
xperiaz2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2389
Posts: 286
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by marson5 View Post
How to install? Push to system/app or just install like apk

sent from outer-space using c1905
Just Install Like Normal apk.
 
marson5
Old
#14  
marson5's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 64
Join Date: Sep 2012
Location: jakarta
Ok.. Installed

sent from outer-space using c1905
 
adrian.aitken
Old
#15  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 65
Join Date: Sep 2013

 
DONATE TO ME
Installed on my Xperia Go (running CM11 - Kitkat)
Program starts, select a photo via Album (OK), select decoration stamp (OK), click OK and get dumped back to it's start screen (the sketch board thing).
Moved it to /system/app, flushed dalvik, start it up (OK), choose photo via Album (OK) and then it says 'unfortunately, photo editor has stopped' - not even as far as running it as a user app.

Now I know it's CM11 but I do run the Album, Movies and Walkman apps that someone had modified so I had really hoped this would work.

Many thanks
Adrian
My phone: Sony Xperia Go (ST27i/Lotus) Rooted/CWM stock 4.1.2 CM11 Kitkat 4.4.2 with Xposed installer

Remember - a little knowledge is a dangerous thing. And I'm lethal !!!
 
fridlack
Old
#16  
fridlack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 610
Join Date: May 2009
Location: Gava, Barcelona
Quote:
Originally Posted by davidroid1 View Post

In system not working

Enviado desde mi One mediante Tapatalk
Same problem here with s3 gt-i9300 and 4.3 stock ROM

FriDLaCk
 
saurabh007
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 277
Join Date: Jun 2013
Location: Navi Mumbai

 
DONATE TO ME
Nice mate! Have to try this one too

Sent from my C2104 using Tapatalk
Nokia 5233 (At home)
Nokia 5230 (Broken Display)
Sony Xperia L (Stock 4.2.2, Rooted, 15.3.A.1.14)
Ex-Symbian Modder, new to Android world

Hit "THANKS" button, I appreciate it..


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes