5,598,820 Members 32,406 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Sim not working after Wotan BL unlock!

Tip us?
 
fernando823
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jun 2012
Question [Q] Sim not working after Wotan BL unlock!

Hello,

My Xperia neo was sim-unlocked and worked for years.
I paid in Wotanserver to unlock the Boot Loader since I got the message "not allowed" and wanted to try custome firmwares.
I followed Wotanserver procedure with the testpoints aparently succesfully but Flashboot mode didnt work!
After failling installing a firmware, I gave up and restore with Pc Companion. Now sim card is detected cause it asks for the pin, but it doesent get signal, I get a message asking for inserting a sim and rebooting and a icone with a crossed sim card apears close to the clock on the top
I dont know what to try and Wotanserver don't reply my mails

I need to recover my phone! Please please help me :_( :_(
 
Abhinav2
Old
#2  
Abhinav2's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter 3713
Posts: 1,999
Join Date: Jul 2012
Location: Raipur
Have you tried inserting any other SIM Card just to be sure that its not SIM-Card problem?

Cheers,
AJ

 
There's a great team (Team BlueRidge) supporting us day and night selflessly. Please consider donating them

 
fernando823
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jun 2012
Thanks for the reply

Yes I tried with other sim without luck.
Also if I check the menus it seems simunlocked, no cross in any option.
 
fernando823
Old
(Last edited by fernando823; 21st January 2014 at 08:48 AM.) Reason: duplicated
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jun 2012
duplicated
 
kks111
Old
#5  
Member
Thanks Meter 22
Posts: 66
Join Date: Dec 2013
Location: delhi

 
DONATE TO ME
Default hi

Quote:
Originally Posted by fernando823 View Post
Hello,

My Xperia neo was sim-unlocked and worked for years.
I paid in Wotanserver to unlock the Boot Loader since I got the message "not allowed" and wanted to try custome firmwares.
I followed Wotanserver procedure with the testpoints aparently succesfully but Flashboot mode didnt work!
After failling installing a firmware, I gave up and restore with Pc Companion. Now sim card is detected cause it asks for the pin, but it doesent get signal, I get a message asking for inserting a sim and rebooting and a icone with a crossed sim card apears close to the clock on the top
I dont know what to try and Wotanserver don't reply my mails

I need to recover my phone! Please please help me :_( :_(
i can fix it .... contact me on gtalk muskanjainxx@gmail.com
 
fernando823
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jun 2012
Any solution?
If free better, I dont want to waste money again!

thanks in advance!!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more

Easily Configure Xposed Module Projects in Eclipse

XDA Recognized Developer rovo89‘s innovative and versatile Xposed Framework allows … more

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more