Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 46,885 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] camera help please

Tip us?
 
Fitzpatricaj14
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Default [Q] camera help please

Not sure where to post this...
I have a Goophone s4 mega running 4.2.2. I was using the camera and it stopped suddenly. And now when I launch the camera app it says can't connect to the camera. I've looked into it a little and I think I'm missing a folder in the system directory called cam data or cameradata. Does that sound like it could be stopping the camera? Any help is appreciated.
 
hnkotnis
Old
#2  
hnkotnis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 436
Posts: 998
Join Date: Jul 2013
Location: Sangli, Maharashtra, India, Asia, Earth, Solar System, Milky Way Galaxy, Local Galaxy Group,Universe
Quote:
Originally Posted by Fitzpatricaj14 View Post
Not sure where to post this...
I have a Goophone s4 mega running 4.2.2. I was using the camera and it stopped suddenly. And now when I launch the camera app it says can't connect to the camera. I've looked into it a little and I think I'm missing a folder in the system directory called cam data or cameradata. Does that sound like it could be stopping the camera? Any help is appreciated.
IF CAMERADATA FOLDER MISSING IS PROBLEM
Then download any custom ROM, extract that folder by Winrar and put it in your system. Give proper permissions. If you don't know permissions reboot to CWM recovery====>Advanced====>Fix Permissions and reboot.

Sent from my GT-S5360 Gadget of Mass Destruction using xda-app
Using CWM........Busybox Commands........No I use my hands
 
Fitzpatricaj14
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
I got the cameradata files off of a ROM. i tried putting them in the sys folder but it wont allow me to... what do i do?
 
zelendel
Old
#4  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Thanks Meter 11,126
Posts: 14,564
Join Date: Aug 2008
Location: Watching from the Shadows

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fitzpatricaj14 View Post
I got the cameradata files off of a ROM. i tried putting them in the sys folder but it wont allow me to... what do i do?
You need a root explorer that can mount the system partition.



Bat cave One





If hard work pays off then easy work is worthless
SearchFu
Never Ask someone to do something your not willing to at least try to do yourself.
"Gotham is the work of a madman"- NunHugger Current Nexus 5-12 Nightly


 
Fitzpatricaj14
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
I have a root explorer. I was able to write it to sys but it didn't change anything, would flashing a new ROM be the easiest thing to do. And if so how do you do that?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes