Post Reply

[Q] camera help please

21st January 2014, 05:51 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Not sure where to post this...
I have a Goophone s4 mega running 4.2.2. I was using the camera and it stopped suddenly. And now when I launch the camera app it says can't connect to the camera. I've looked into it a little and I think I'm missing a folder in the system directory called cam data or cameradata. Does that sound like it could be stopping the camera? Any help is appreciated.
21st January 2014, 08:15 AM   |  #2  
hnkotnis's Avatar
Senior Member
Flag Sangli, Maharashtra, India, Asia, Earth, Solar System, Milky Way Galaxy, Local Galaxy Group,Universe
Thanks Meter: 438
 
998 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Fitzpatricaj14

Not sure where to post this...
I have a Goophone s4 mega running 4.2.2. I was using the camera and it stopped suddenly. And now when I launch the camera app it says can't connect to the camera. I've looked into it a little and I think I'm missing a folder in the system directory called cam data or cameradata. Does that sound like it could be stopping the camera? Any help is appreciated.

IF CAMERADATA FOLDER MISSING IS PROBLEM
Then download any custom ROM, extract that folder by Winrar and put it in your system. Give proper permissions. If you don't know permissions reboot to CWM recovery====>Advanced====>Fix Permissions and reboot.

Sent from my GT-S5360 Gadget of Mass Destruction using xda-app
Using CWM........Busybox Commands........No I use my hands
21st January 2014, 04:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I got the cameradata files off of a ROM. i tried putting them in the sys folder but it wont allow me to... what do i do?
21st January 2014, 04:24 PM   |  #4  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,165
 
14,594 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Fitzpatricaj14

I got the cameradata files off of a ROM. i tried putting them in the sys folder but it wont allow me to... what do i do?

You need a root explorer that can mount the system partition.



Bat cave One
21st January 2014, 11:06 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I have a root explorer. I was able to write it to sys but it didn't change anything, would flashing a new ROM be the easiest thing to do. And if so how do you do that?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank