Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,778 Members 52,030 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

New clean thread

Tip us?
 
mshipXZ
Old
(Last edited by mshipXZ; 19th January 2014 at 12:05 PM.) Reason: Help me pleasse
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 85
Join Date: May 2013
Default New clean thread

This is to clarify my problem. Sorry if I post too much... Sorry.
I have an Arc S LT18i.
12W45.

My device boots into normal mode powering on. It can be detected by Sony PC Companion.
I accidentally put the Arc's (LT15i) "TA" onto my Arc S by Octoplus Suite. After that. I can't enter flashmode nor fastboot and there is NO 3G Signals in the phone. But in my Flashtool. Rebooting it into fastboot via adb. Works. I can boot to fastboot via adb mode but when I try pressing the Menu Button while connecting it to a PC it doesen't boot into fastboot. But when i try it via adb mode it boots. I tried all buttons for Flashmode and Fastboot and it doesen't work, this happened after I accidentally put the Arc's (LT15i) "TA" onto my Arc S by Octoplus Suite. Is there anyway I could fix this? CAN I BOOT INTO FLASHMODE BY ADB LIKE FASTBOOT? Please I really need your help. How can I reflash it? CAN I REFLASH using testpoint??? I know that 12W45 is not supported in testpoint by Unlocking or repairing IMEI. BUT IN REFLASHING OR REPAIRING TA will it work. Please help me I beg you guys. Please! Sorry... i'm just a starter...
 
popthosegaskets
Old
#2  
popthosegaskets's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 547
Posts: 1,490
Join Date: Jun 2012
Location: Singapore
If you tried everything and it doesn't work, the only way is to bring it to the repair center...

僕のLT18iから送られてきた
日焼け.一郎
Microsoft Certified Professional
Sony Ericsson Xperia Arc S(LT18i) - Unlocked BL(CM11) -> INO 2(4.2.2)
Sony PS VITA PCHJ10001(初音ミク Project Diva F Limited Edition)
1.69 - > 1.80 - > 1.81 - > 2.00 - > 2.02 - > 2.11 - > 2.12 -> 2.61 -> 3.00 -> 3.01
Sony PSP - 2006(Original replaced with 2001 MOBO)
3.60 OFW - > 5.00 M33 -> 5.50 Gen D3 -> 6.60 PRO C

 
cacigge
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Jan 2014
If the phone can be detected by PC Companion (as you mentioned) you should be able to do a reset from there, believe it's done through "Support Zone" which should be the first option and it will wipe all data on your phone.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes