LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Closed][Q] How do I get S-OFF using rumrunner when my phone keeps rebooting?

OP njlove4ya

21st January 2014, 09:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Sprint
S-ON
HBOOT 1.55
TWRP 2.6.3.0 recovery

LONG story short, after failing to flash multiple roms and try restoring to my stock rom my phone will reboot about every 2 minutes. I have no Sprint service, as if somehow it was deleted off the phone or something. I am trying to get S-OFF so I can try to run an RUU. I am using rumrunner and I am paranoid that if I try to use this program and my phone restarts during the process that it will completely destroy my phone. Can anyone tell me what my options are?


[CLOSED]
I used the latest RUU without needing to have S-OFF. Phone is now fully restored to stock and fully functioning.

Shout out to @alray for the help!
Last edited by njlove4ya; 23rd January 2014 at 05:55 PM. Reason: Closed
21st January 2014, 10:06 PM   |  #2  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,295
 
3,344 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by njlove4ya

Sprint
S-ON
HBOOT 1.55
TWRP 2.6.3.0 recovery

LONG story short, after failing to flash multiple roms and try restoring to my stock rom my phone will reboot about every 2 minutes. I have no Sprint service, as if somehow it was deleted off the phone or something. I am trying to get S-OFF so I can try to run an RUU. I am using rumrunner and I am paranoid that if I try to use this program and my phone restarts during the process that it will completely destroy my phone. Can anyone tell me what my options are?

send your
fastboot getval all
minus imei/sn
21st January 2014, 10:19 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by alray

send your
fastboot getval all
minus imei/sn

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: N/A
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.04.651.2
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) meid: 99000146692697
(bootloader) product: m7_wls
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0720000
(bootloader) cidnum: SPCS_001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4313mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-371c4f408e
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
21st January 2014, 10:32 PM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,295
 
3,344 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by njlove4ya

(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: N/A
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.04.651.2
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) meid: 99000146692697
(bootloader) product: m7_wls
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0720000
(bootloader) cidnum: SPCS_001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4313mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-371c4f408e
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0

were the roms you attempted to flash sprint compatible (m7_wls)? Did you installed twrp 2.6.3.0 for m7_u or m7_wls?

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------



@njlove4ya

btw there is a 3.04.651.2 guru reset avail if you cant s-off
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 10:34 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by alray

were the roms you attempted to flash sprint compatible (m7_wls)? Did you installed twrp 2.6.3.0 for m7_u or m7_wls?

The first rom I tried to install did not support Sprint, so I downloaded a different one that did. I'm not sure about TWRP I'll have to look into that, but do you think the original rom that I flashed (that didn't support sprint) would of messed something up that would cause the other roms not to function properly?
21st January 2014, 10:39 PM   |  #6  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,295
 
3,344 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by njlove4ya

The first rom I tried to install did not support Sprint, so I downloaded a different one that did. I'm not sure about TWRP I'll have to look into that, but do you think the original rom that I flashed (that didn't support sprint) would of messed something up that would cause the other roms not to function properly?

download and flash this twrp recovery to be sure

http://techerrata.com/file/twrp2/m7w....3.0-m7wls.img

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

Quote:
Originally Posted by njlove4ya

The first rom I tried to install did not support Sprint, so I downloaded a different one that did. I'm not sure about TWRP I'll have to look into that, but do you think the original rom that I flashed (that didn't support sprint) would of messed something up that would cause the other roms not to function properly?

then download this .zip and push it to /sdcard/

boot in twrp recvory and select install and choose the zip you pushed
21st January 2014, 10:39 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by alray

were the roms you attempted to flash sprint compatible (m7_wls)? Did you installed twrp 2.6.3.0 for m7_u or m7_wls?

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------



@njlove4ya

btw there is a 3.04.651.2 guru reset avail if you cant s-off

Ok, I just checked it's TWRP m7wls

I read that the I need to have a lower version than what I would be trying to flash. Will this work being that I have the same version? (3.04.651.2)
21st January 2014, 10:43 PM   |  #8  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,295
 
3,344 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by njlove4ya


I read that the I need to have a lower version

where?
21st January 2014, 10:47 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by alray

where?

I don't remember where I found it, but if you say it will work then I will take your word on it. I'll give it a shot and let you know how it goes. Thanks for taking the time to help btw
22nd January 2014, 12:36 AM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by alray

download and flash this twrp recovery to be sure

http://techerrata.com/file/twrp2/m7w....3.0-m7wls.img

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------



then download this .zip and push it to /sdcard/

boot in twrp recvory and select install and choose the zip you pushed

I got it to successfully install and flash, but I still have the same problem. It didn't fix anything.

Takes me to the lock screen. Shows that I have no service. If I unlock the screen it takes me to the boot logo and restarts after about 2 minutes.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes