Watch Dogs Theme for Rooted Z3

If you’ve got a rooted Z3 and are jealous of all the awesome CM12 themes popping out left and right, … more

Build CM12 for Xperia E3 and Xperia T

XDA Senior Member Vynikalput together this guide to help you learn how to build your own nightlies … more

Lollipop for OnePlus One Enters Testing Stage

Cyanogen just announced on their twitter that their CyanogenMod Lollipop build for the OnePlus … more

Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

does goldeneye rom have the sidebar?

OP sergiomontano

21st January 2014, 05:25 PM   |  #1  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
i cant seem to find an answer to this simple question anywhere . . . does the goldeneye rom that is suppose to be very close to stock have the sidebar?
21st January 2014, 06:21 PM   |  #2  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,577 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--
21st January 2014, 07:03 PM   |  #3  
hednik's Avatar
Senior Member
Flag Fort Worth
Thanks Meter: 709
 
1,525 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sergiomontano

i cant seem to find an answer to this simple question anywhere . . . does the goldeneye rom that is suppose to be very close to stock have the sidebar?

Are you talking about multiwindow ? If so I would assume it does. It's standard on all GS4 stock based rom's
21st January 2014, 07:08 PM   |  #4  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--


thanks i will look into HyperDrive
21st January 2014, 07:14 PM   |  #5  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by hednik

Are you talking about multiwindow ? If so I would assume it does. It's standard on all GS4 stock based rom's

yea but i mean the actual sidebar that is hidden at the side to access all the multi window app quickly
21st January 2014, 07:29 PM   |  #6  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,577 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
i just flashed GoldenEye Rom nandroid and it has it as an option under display.

i just never activate it--
21st January 2014, 07:47 PM   |  #7  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

i just flashed GoldenEye Rom nandroid and it has it as an option under display.

i just never activate it--

Thanks a million for the info
22nd January 2014, 01:02 AM   |  #8  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 653
 
1,319 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--

Quote:
Originally Posted by sergiomontano

thanks i will look into HyperDrive

For the record, Hyperdrive does work on Safestrap (you just need to get the safestrap version in the Verizon thread and then the AT&T Compatibility pack) and it does have the multi window bar, it's included in most TW ROMs as either a setting in the display options or a toggle in the notifications.
The Following User Says Thank You to DeadlySin9 For This Useful Post: [ View ]
22nd January 2014, 01:21 AM   |  #9  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,577 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I answered your message but as DeadlySin9 said you can try GoldenEye if having HyperDrive install issues. it has sidebar and very easy to flash. Since you say you are on CWM you aren't using SafeStrap.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes