Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

does goldeneye rom have the sidebar?

21st January 2014, 04:25 PM   |  #1  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
i cant seem to find an answer to this simple question anywhere . . . does the goldeneye rom that is suppose to be very close to stock have the sidebar?
21st January 2014, 05:21 PM   |  #2  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,580 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--
21st January 2014, 06:03 PM   |  #3  
hednik's Avatar
Senior Member
Flag Fort Worth
Thanks Meter: 709
 
1,525 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sergiomontano

i cant seem to find an answer to this simple question anywhere . . . does the goldeneye rom that is suppose to be very close to stock have the sidebar?

Are you talking about multiwindow ? If so I would assume it does. It's standard on all GS4 stock based rom's
21st January 2014, 06:08 PM   |  #4  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--


thanks i will look into HyperDrive
21st January 2014, 06:14 PM   |  #5  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by hednik

Are you talking about multiwindow ? If so I would assume it does. It's standard on all GS4 stock based rom's

yea but i mean the actual sidebar that is hidden at the side to access all the multi window app quickly
21st January 2014, 06:29 PM   |  #6  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,580 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
i just flashed GoldenEye Rom nandroid and it has it as an option under display.

i just never activate it--
21st January 2014, 06:47 PM   |  #7  
sergiomontano's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

i just flashed GoldenEye Rom nandroid and it has it as an option under display.

i just never activate it--

Thanks a million for the info
22nd January 2014, 12:02 AM   |  #8  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 660
 
1,341 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

That's my main rom, but I don't use the sidebar. I don't think it does???

Try HyperDrive it does--I am running that now for awhile--

Although Hyper doesn't support SafeStrap if you are on that--

You can always nandroid and flash and see--

Quote:
Originally Posted by sergiomontano

thanks i will look into HyperDrive

For the record, Hyperdrive does work on Safestrap (you just need to get the safestrap version in the Verizon thread and then the AT&T Compatibility pack) and it does have the multi window bar, it's included in most TW ROMs as either a setting in the display options or a toggle in the notifications.
The Following User Says Thank You to DeadlySin9 For This Useful Post: [ View ]
22nd January 2014, 12:21 AM   |  #9  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,580 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I answered your message but as DeadlySin9 said you can try GoldenEye if having HyperDrive install issues. it has sidebar and very easy to flash. Since you say you are on CWM you aren't using SafeStrap.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes