FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[Q] MK2 GPE

899 posts
Thanks Meter: 61
 
By ericerk, Senior Member on 20th January 2014, 10:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Is there any way to get the GPE rom that Dubbsy made, able to work on MK2.
The system seems to boot, but the screen doesn't turn on.

I'm having some difficulties w/ Touchwiz. Thanks!
Last edited by ericerk; 20th January 2014 at 10:48 AM.
 
 
20th January 2014, 10:59 AM |#2  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 844
 
More
Quote:
Originally Posted by ericerk

Is there any way to get the GPE rom that Dubbsy made, able to work on MK2.
The system seems to boot, but the screen doesn't turn on.

I'm having some difficulties w/ Touchwiz. Thanks!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2606501
20th January 2014, 11:06 AM |#3  
ericerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by decaturbob

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2606501

I've flashed through safestrap. The system boots. The screen just doesn't turn on.
20th January 2014, 12:04 PM |#4  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 844
 
More
Quote:
Originally Posted by decaturbob

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2606501

What made you think you could run a GPE rom on android 4.3 base phone on safestrap?
20th January 2014, 08:54 PM |#5  
ericerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by decaturbob

What made you think you could run a GPE rom on android 4.3 base phone on safestrap?

I knew that there was a high chance it wouldn't work, but I had a free slot to test my curiosity. The Rom WORKS!!!
But the screen just doesn't turn on. The system is there. It seems to be a GPU issue.
20th January 2014, 10:15 PM |#6  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 844
 
More
Quote:
Originally Posted by ericerk

I knew that there was a high chance it wouldn't work, but I had a free slot to test my curiosity. The Rom WORKS!!!
But the screen just doesn't turn on. The system is there. It seems to be a GPU issue.

The rom does not work that's why the screen doesn't turn on.

safestrap enabled, Hyperdrive driven
21st January 2014, 12:32 AM |#7  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 685
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ericerk

I knew that there was a high chance it wouldn't work, but I had a free slot to test my curiosity. The Rom WORKS!!!
But the screen just doesn't turn on. The system is there. It seems to be a GPU issue.

The kernel is not compatible on 4.3 GPE ROMs.
22nd January 2014, 01:26 AM |#8  
Member
Flag Chesapake
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by ericerk

I knew that there was a high chance it wouldn't work, but I had a free slot to test my curiosity. The Rom WORKS!!!
But the screen just doesn't turn on. The system is there. It seems to be a GPU issue.

If you're on MK2, you can't use a custom recovery or run any custom ROM besides a Touchwiz based rom. Any other ROM *won't* work because of incompatibility. You can only use one of the few Touchwiz-based ROMs.

Cheers
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes