FORUMS

[Q] Can't Connect to the Camera

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By Diiddle, Junior Member on 17th January 2014, 12:18 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I recently flashed PAC ROM and I love it, but the camera won't work. The front camera works absolutely fine, but the back camera won't work when I try to open the stock camera app. I've tried replacing the Slim_ISP's and changing permissions, didn't work. I tried installing a CameraFiles-signed.zip, didn't work. Anything else I can try? I'm on an S3 SPH-L710
 
 
20th January 2014, 06:34 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I got the same problem.
As I know, there is no solution yet, but you can install the following app to restart the camera itself instead of reboot your phone
http://forum.xda-developers.com/atta...5&d=1385487324

Quote:
Originally Posted by Diiddle

I recently flashed PAC ROM and I love it, but the camera won't work. The front camera works absolutely fine, but the back camera won't work when I try to open the stock camera app. I've tried replacing the Slim_ISP's and changing permissions, didn't work. I tried installing a CameraFiles-signed.zip, didn't work. Anything else I can try? I'm on an S3 SPH-L710

21st January 2014, 12:48 AM |#3  
Recognized Developer
Flag Southern California
Thanks Meter: 1,151
 
More
Check with your device specific threads or with your device maintainer.
22nd January 2014, 02:03 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
darketskaquinas
Me, too
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes