FORUMS

Xiaomi Mi5 Specs Leaked, CyanogenMod SDK – XDA TV

CyanogenMod is going to release their own SDK! That and much more news is … more

Themes for SM-N910U Exynos Note 4

Samsung has too many phone variants for their flagships, which leaves out users incapable of getting … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 26 – May 2)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Great Camera Hardware, or Software?

Join us in a fun Sunday Debate on phone cameras. Come with your opinions and feel … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Motorola saying my phone isn't elegible for bootloader unlock.

18th January 2014, 03:47 PM |#1  
poipoi01's Avatar
OP Junior Member
Flag Halmstad
Thanks Meter: 0
 
More
I bought the phone from Amazon.co.uk.
 
 
21st January 2014, 05:08 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Do you do that on the website, motorola.com/unlockbootloader?

It seems that when you copy paste the string from the shell into the website form it will create an empty space. The website does not accept that.

Cheers,
Nicole
21st January 2014, 05:54 PM |#3  
Senior Member
Flag manchester
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by poipoi01

I bought the phone from Amazon.co.uk.

When you copy the unlock data code into the Motorola website go through it and delete all spaces at the end the beginning and anywhere else in between,even if you can't see a space at the beggining of the code move the cursor to before the first number or letter and press delete anyway.
The Following User Says Thank You to kieranc88 For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 08:50 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 23
 
More
Code
I had problems getting my unlock code also, there is gaps in the code that need to be removed,
it says not eligible took me about 5+ trys but got it in the end.
The Following User Says Thank You to aradalien For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 10:12 PM |#5  
Senior Member
Flag manchester
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by aradalien

I had problems getting my unlock code also, there is gaps in the code that need to be removed,
it says not eligible took me about 5+ trys but got it in the end.

Exactly what I said, delete all spaces
22nd January 2014, 02:53 AM |#6  
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 69
 
More
Quad check everything, its actually quite hard lol

Took me like 5 tries

Sent from my XT1032 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank