Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] TF101 stopped working

OP maciek82

21st January 2014, 04:24 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
219 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hello everyone,

Yesterday I was using my TF101 and decided to reboot since it has been a while. Now, the TF101 doesn't want get past the "eee pad" screen and just constantly reboots itself without even trying to access the rom.

I went into TWRP and flashed my rom again, same results. Went back into TWRP and did a full restore, same results. The TF101 doesn't want to get past the initial boot screen.

I have a feeling the hard drive went out? Any idea what tio try next? The only thing I did before the reboot was install eBay app.
21st January 2014, 05:44 PM   |  #2  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 571
 
2,242 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Tried wiping absolutely everything in TWRP and flashing the ROM again ?

Bootloops can be caused by apps on the DATA partition too

Try flashing TWRP again too
22nd January 2014, 06:38 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
219 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Wiped everything I could. Installed KitKat, all good now. Thanks!
22nd January 2014, 10:38 AM   |  #4  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 571
 
2,242 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Cool
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes