Easily Toggles Your Lollipop Mobile Data Network Type

Android Lollipop is by good margin the most advanced and refinedversion of … more

Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] 4g issue

OP danielm4

22nd January 2014, 02:37 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi I've been having this issue ever since I rooted my phone in mid December I've only been receiving 3g not LTE yesterday I updated my nightly and I had 4g but then I updated my roaming using *228 and my LTE stopped working. Can anyone help with this issue or has seen this issue before?
22nd January 2014, 03:00 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I have gotten a new 4g sim all the options on the settings look correct

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
22nd January 2014, 03:05 AM   |  #3  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,620
 
5,434 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
People reported that if you do *228 you kill your 4G and you need a new SIM card.
22nd January 2014, 05:39 AM   |  #4  
Sandman-007's Avatar
Recognized Contributor
Flag Newnan
Thanks Meter: 1,949
 
2,804 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Yep you need a new SIM

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
22nd January 2014, 11:32 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thank you guys I just didn't know because this sim card is new and updating the nightly last night didn't work I had it for a few hours but I wasn't getting very good service so I *228 and right after I did that it stopped working

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
22nd January 2014, 11:50 AM   |  #6  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Flag 209
Thanks Meter: 263
 
2,250 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Go into a vzw corporate store and get a new sim card its free. They made me activate in store they didn't look at my fone they jst check that it works.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes