Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Bricked Xperia Play

OP SpaceBoro

19th January 2014, 09:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi.
My friend has Xperia Play (R800i). I opened for him bootloader, and flash LuPuS_zeus_GingerBreadv12-ram.img, and one of the android 4 roms.
Everything was fine but he get new phone and decided to give this phone to his girlfriend, and ask me to flash some older rom (faster rom)
So I did..
But accidentally I flashed in simlock to the phone..
So I tried to flash it again. But this time I flashed accidentally X10_V1_BLRelock.ftf (I think this rom came to me with flashtool...)
And now phone is not responding at all. I cant go to flash or fastboot mode, It is not responding for power button.
I have no idea what to do.. Maybe You can help me .

Very sorry for my bad English.. I hope You understand my problem


Best regards

**Edit
Does anyone have any suggestions? Internet tutorials usually can helps with "soft" brick, I think my phone is hard bricked, and they are not working for me.
Last edited by SpaceBoro; 20th January 2014 at 11:04 AM. Reason: call for help...
20th January 2014, 01:57 PM   |  #2  
Member
Flag delhi
Thanks Meter: 27
 
89 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
hi
Quote:
Originally Posted by SpaceBoro

Hi.
My friend has Xperia Play (R800i). I opened for him bootloader, and flash LuPuS_zeus_GingerBreadv12-ram.img, and one of the android 4 roms.
Everything was fine but he get new phone and decided to give this phone to his girlfriend, and ask me to flash some older rom (faster rom)
So I did..
But accidentally I flashed in simlock to the phone..
So I tried to flash it again. But this time I flashed accidentally X10_V1_BLRelock.ftf (I think this rom came to me with flashtool...)
And now phone is not responding at all. I cant go to flash or fastboot mode, It is not responding for power button.
I have no idea what to do.. Maybe You can help me .

Very sorry for my bad English.. I hope You understand my problem


Best regards

**Edit
Does anyone have any suggestions? Internet tutorials usually can helps with "soft" brick, I think my phone is hard bricked, and they are not working for me.

yes you are right you have hard bricked it ..... i can fix it contact me on gtalk muskanjainxx@gmail.com
20th January 2014, 03:31 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by kks111

yes you are right you have hard bricked it ..... i can fix it contact me on gtalk muskanjainxx@gmail.com

Job done! Thank You for help!
21st January 2014, 08:23 PM   |  #4  
badblood_antony's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 127
 
247 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Hey m facing the same problem from last one year...don't have gtalk...any help ??

Sent from my SGH-I777 using xda premium
22nd January 2014, 11:06 AM   |  #5  
Member
Flag delhi
Thanks Meter: 27
 
89 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by badblood_antony

Hey m facing the same problem from last one year...don't have gtalk...any help ??

Sent from my SGH-I777 using xda premium

what's the problem tell more clearly
22nd January 2014, 02:38 PM   |  #6  
badblood_antony's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 127
 
247 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
No response from the device...no vibration while powering on...no display...only if connected to PC it shows smec device...can't do fastboot or recovery

Sent from my SGH-I777 using xda premium
22nd January 2014, 02:59 PM   |  #7  
Member
Flag delhi
Thanks Meter: 27
 
89 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
hi
Quote:
Originally Posted by badblood_antony

No response from the device...no vibration while powering on...no display...only if connected to PC it shows smec device...can't do fastboot or recovery

Sent from my SGH-I777 using xda premium

what you did before this happened
22nd January 2014, 03:06 PM   |  #8  
badblood_antony's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 127
 
247 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
I was trying the jb nxt ROM...I had flashed lupus...then I had to flash the Phoenix vendor partition firmware...once rebooted...but it never started after dat

Sent from my SGH-I777 using xda premium

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

N also der r no lights...red, blue or green...no lights at all

Sent from my SGH-I777 using xda premium
22nd January 2014, 03:13 PM   |  #9  
Member
Flag delhi
Thanks Meter: 27
 
89 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by badblood_antony

I was trying the jb nxt ROM...I had flashed lupus...then I had to flash the Phoenix vendor partition firmware...once rebooted...but it never started after dat

Sent from my SGH-I777 using xda premium

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

N also der r no lights...red, blue or green...no lights at all

Sent from my SGH-I777 using xda premium

it can be fixed

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes