Post Reply

No Connection to Play Store

OP tholmes8291

18th January 2014, 09:54 PM   |  #1  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I got a replacement phone and had this issue after rooting/s-off. On Sense ROM's no problems. On AOSP/AOKP ROM's I get no connection to Play Store. So I ran REV3NT3CH's downgrade/upgrade guide and all went well. Flashed TWRP 2.6.3.0 and wiped all but micro sd manually 3x. Flashed Tachyon 1.2....same problem. Google sync works but no connection to Play Store. Restored Sundream ROM and it works. I'm at a total loss. Makes no sense. Any help would be appreciated.

Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app
19th January 2014, 03:17 AM   |  #2  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Nobody??!

Sent from my Rezound on Tachyon using XDA Premium 4 mobile app
19th January 2014, 05:56 AM   |  #3  
acejavelin's Avatar
Senior Member
Flag Bismarck, ND
Thanks Meter: 520
 
1,711 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Ummm... This ones tricky...how many devices do you have (or Google THINKS you have active) associated with your Google login? There is a limit of 10... Different ROMs in the same device can be seen as different devices in some cases.

Also, have you tried making a new Google account and trying that?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by acejavelin; 19th January 2014 at 06:21 AM.
19th January 2014, 06:32 AM   |  #4  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Thanks man. Just getting ready to try that. Fingers crossed

Sent from my Rezound on Tachyon using XDA Premium 4 mobile app
19th January 2014, 08:35 AM   |  #5  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Didn't work. I even added a new account and my phone won't register with google. But I do have a new gmail account that works. And the calendar and contacts sync. Play store refuses to see my phone. I'm so confused.

Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app
19th January 2014, 02:32 PM   |  #6  
acejavelin's Avatar
Senior Member
Flag Bismarck, ND
Thanks Meter: 520
 
1,711 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tholmes8291

Didn't work. I even added a new account and my phone won't register with google. But I do have a new gmail account that works. And the calendar and contacts sync. Play store refuses to see my phone. I'm so confused.

Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app

So just to double check, you did a factory reset, or at the very least cleared data on the Play Store app, and removed your existing Google account from the phone, then started the Play Store and nothing?

Are you restoring data via TiBu or something similar when you install these ROMs, or does it do this on a clean install?

Did you go to the Play Store on a PC and click on the Settings Cog icon in the upper right hand corner, select Settings from the drop-down, and see how many devices you have associated with your account?
20th January 2014, 05:46 AM   |  #7  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by acejavelin

So just to double check, you did a factory reset, or at the very least cleared data on the Play Store app, and removed your existing Google account from the phone, then started the Play Store and nothing?

Are you restoring data via TiBu or something similar when you install these ROMs, or does it do this on a clean install?

Did you go to the Play Store on a PC and click on the Settings Cog icon in the upper right hand corner, select Settings from the drop-down, and see how many devices you have associated with your account?

Clean install, nothing restored or downloaded, cleared old devices,full manual wipe 3x, removed old Google acct and added new. Same issue. But it doesn't matter now cause I did a simple restart this morning, started to boot up, shut down.....dead. Won't power on normally or to bootloader, no charge light. Nothing. Nada. Somehow I convinced Verizon to send a replacement. Hope this one goes better! Thanks for all your help
22nd January 2014, 07:13 AM   |  #8  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Think this was all a phone issue. Mods please delete thread.

Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app
22nd January 2014, 01:15 PM   |  #9  
acejavelin's Avatar
Senior Member
Flag Bismarck, ND
Thanks Meter: 520
 
1,711 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tholmes8291

Think this was all a phone issue. Mods please delete thread.

Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app

Wait... What did you mean "phone issue"? What did you determine the issue and fix was?

Even if this something extremely stupid, the solution might help someone else, please share.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
22nd January 2014, 03:49 PM   |  #10  
tholmes8291's Avatar
OP Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 214
 
788 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I assume so since the day after all this the phone went dead. Can't say for sure but I got my new replacement from Verizon yesterday and did the exact same rooting and s-off and I have no issues. But....the only thing I did differently was flashed Tachyon1.2 instead of EclipticRez v9 for rumrunner s-off. Could have been the issue I suppose but I know rumrunner was confirmed working with EclipticRez and I haven't seen anyone else with the same issue. Truly strange tho


Sent from my HTC Rezound using XDA Premium 4 mobile app

The Following User Says Thank You to tholmes8291 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes