FORUMS

[Q] Network Connection problem

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By microcuts65, Junior Member on 22nd January 2014, 01:16 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Good day guys, recently i flashed mokee kitkat 4.4.2 on my xt910. The rom works flawlessly except for the network connection, after each reboot there are no network connection so i have to reboot it many time and wiping cache a few times and then the connection is restore again. i cant detect what causes this problem. hope you guys can help.
 
 
22nd January 2014, 02:10 PM |#2  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 796
 
More
Quote:
Originally Posted by microcuts65

Good day guys, recently i flashed mokee kitkat 4.4.2 on my xt910. The rom works flawlessly except for the network connection, after each reboot there are no network connection so i have to reboot it many time and wiping cache a few times and then the connection is restore again. i cant detect what causes this problem. hope you guys can help.

Try to delete CellBroadcastReceiver.apk from system/app folder.

Sent from my Razr XT910
22nd January 2014, 04:28 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by welder73

Try to delete CellBroadcastReceiver.apk from system/app folder.

Sent from my Razr XT910

dude thanks a lot .. it works like a charm right now. im gonna see if its occur again.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes