FORUMS

help switching to straighttalk

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By laceyinez, Junior Member on 20th January 2014, 02:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I did the domestic sim unlock and had my phone working on T-Mobile for the past few days but I had terrible service, edge only.. so I got a Straight Talk sim and popped it in and my phone is not picking up the Straight Talk network.. when I go in to select the mobile network there is AT&T and T-Mobile only.. and so I switched to automatic and it tried to go to Sprint. I don't know what to do.. the Straight Talk customer service guy couldn't figure it out either.

HELP?!
 
 
20th January 2014, 04:03 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy I am stupid
I got it.. used the wrong sim card.. ugh. FYI to anybody buying the activation kit for straight talk trying to do the same thing, it's the nano sim for t-mobile/gsm phones that you need, not the micro sim
20th January 2014, 06:31 AM |#3  
jackrabbit72380's Avatar
Senior Member
Flag Trenton
Thanks Meter: 442
 
Donate to Me
More
Question
how do u do the domestic sim unlock?
20th January 2014, 07:27 AM |#4  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,872
 
More
Quote:
Originally Posted by jackrabbit72380

how do u do the domestic sim unlock?

There's a thread in here

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2014, 03:14 AM |#5  
imbmiller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
More
Quote:
Originally Posted by jackrabbit72380

how do u do the domestic sim unlock?

Yes, thread #1 in general.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes