Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy S4 Logo then vibrates, then off

OP johnkill_dxb

20th January 2014, 01:44 PM   |  #1  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i have new galaxy s4, only used 7 days then coming like this, when you power ON the unit it vibrates first then display the Samsung Galaxy S4...then turns OFF direct..

it goes Odin mode, i have flashed it by the latest firmware 4.3 but cant go recovery mode...anybody can help me, appreciated...thankss!
20th January 2014, 02:48 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
936 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by johnkill_dxb

i have new galaxy s4, only used 7 days then coming like this, when you power ON the unit it vibrates first then display the Samsung Galaxy S4...then turns OFF direct..

it goes Odin mode, i have flashed it by the latest firmware 4.3 but cant go recovery mode...anybody can help me, appreciated...thankss!

WHICH model do you have?
WHICH ROM was installed originally?
was it rooted or not?
WHICH version of ROM have you flashed?
20th January 2014, 03:07 PM   |  #3  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
S4

I9505 is model

i flashed it with I9505XXUEMKE_I9505OLBEMK3_I9505XXUEMKE_HOME.tar

i dont know whats the old ROM or version i just flash it with 4.3 i got from sammobile but same problem...

not rooted...stock all, just 7 days used

thanks for quick reply sir
Last edited by johnkill_dxb; 20th January 2014 at 03:21 PM.
20th January 2014, 04:20 PM   |  #4  
monkteo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 248
 
802 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by johnkill_dxb

S4

I9505 is model

i flashed it with I9505XXUEMKE_I9505OLBEMK3_I9505XXUEMKE_HOME.tar

i dont know whats the old ROM or version i just flash it with 4.3 i got from sammobile but same problem...

not rooted...stock all, just 7 days used

thanks for quick reply sir

Take the battery out (5-10 sec) putted back , quickly power + vol up go to recovery reset from factory , and wait a few minutes .
20th January 2014, 05:17 PM   |  #5  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
take a look at this...

21st January 2014, 06:32 AM   |  #6  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i decided to reheat exynos chip... after that the phone is working but the imei is /01
21st January 2014, 07:42 AM   |  #7  
Obagleyfreer's Avatar
Senior Member
Flag Wellington
Thanks Meter: 785
 
1,844 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Huh?

You have the i9505 no? This is a Qualcomm chip, not Exynos.

Also what do you mean reheat it?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
21st January 2014, 08:46 AM   |  #8  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
sori, not exynos, its qualcomm, exynos is i9500...
23rd January 2014, 09:27 AM   |  #9  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes