5,605,311 Members 39,668 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Samsung Ativ S I8750 CSC ZTO BRAZIL

Tip us?
 
gsfigueira
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 8
Join Date: Dec 2013
Cool Samsung Ativ S I8750 CSC ZTO BRAZIL

Hi Guys,

This csc fix all problems of network 2G/3G in Brazil, mainly alert from mobile operator.

In my case I used the following files:

Image wp8 -> http://www.mediafire.com/download/sk...750OLBBMJ1.rar

Csc ZTO -> http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1387462470

Credit to http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=14 , for share the csc file.

I've attached some pictures.

Good Luck
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wp_update.jpg
Views:	536
Size:	29.4 KB
ID:	2463437   Click image for larger version

Name:	wp_update_01.jpg
Views:	558
Size:	58.1 KB
ID:	2463438   Click image for larger version

Name:	wp_update_02.jpg
Views:	499
Size:	61.0 KB
ID:	2463439  
Attached Files
File Type: rar GT-I8750_CSC_ZTO.rar - [Click for QR Code] (69.6 KB, 562 views)
The Following 5 Users Say Thank You to gsfigueira For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
joaoglopes
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Nov 2013
Location: Jataí
Quote:
Originally Posted by gsfigueira View Post
Hi Guys,

This csc fix all problems of network 2G/3G in Brazil, mainly alert from mobile operator.

In my case I used the following files:

Image wp8 -> http://www.mediafire.com/download/sk...750OLBBMJ1.rar

Csc ZTO -> http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1387462470

Credit to http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=14 , for share the csc file.

I've attached some pictures.

Good Luck
Buddy i love you.... i was looking for this file for a long time ago.... love you !
 
gomitsue
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Nov 2013
Location: Votorantim - SP
thx man

vlw cara você ajudou pakas
 
joaoglopes
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Nov 2013
Location: Jataí
Quote:
Originally Posted by gomitsue View Post
thx man

vlw cara você ajudou pakas
yeah , you're right about ZTO question, but i try to flash my ativ s with BME firmware that i used before with ATO CSC, but i choose ZTO right now .. and didn't work, after flash i got a black screen.... all the time.
 
gsfigueira
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 8
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by joaoglopes View Post
yeah , you're right about ZTO question, but i try to flash my ativ s with BME firmware that i used before with ATO CSC, but i choose ZTO right now .. and didn't work, after flash i got a black screen.... all the time.
I am sorry to hear that, I've had a problem looks like it and I suggest to you to get this image http://www.mediafire.com/download/sk...750OLBBMJ1.rar and on the smd flash select ALL and use the csc zto. This worked for me.

Regards
 
joaoglopes
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Nov 2013
Location: Jataí
Quote:
Originally Posted by gsfigueira View Post
I am sorry to hear that, I've had a problem looks like it and I suggest to you to get this image http://www.mediafire.com/download/sk...750OLBBMJ1.rar and on the smd flash select ALL and use the csc zto. This worked for me.

Regards
i figured out a method to get work, i'll describe the method :
1- after a flash do a HARD RESET (keys combinations).
2- let it turn on.
3- after this you screen may be black (don't do anything and DON'T the touchscreen either)
4- after a few minutes passed.. press one time the power button.
5- VOILA the screen works again.

this method works for me. but anyway you saved my life with ZTO file. but i will miss some features founded in GDR3 like "tap to close", datasense...
 
matknight
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2013
Nesta ROM atualizada para GDR3, o Data Sense funciona? Pois o meu mesmo em GDR3 (com CSC americano e preview for developers, creio eu) não tem o Data Sense.
 
joaompinheiro
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Aug 2013
Thumbs up Thanks a lot!

What are the step to be done? Do I have to flash a specific rom or just the csc??
 
MauzaoFilho
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Oct 2011
Default This

Quote:
Originally Posted by joaompinheiro View Post
What are the step to be done? Do I have to flash a specific rom or just the csc??
Any ROM can be done this procedure

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

Quote:
Originally Posted by matknight View Post
Nesta ROM atualizada para GDR3, o Data Sense funciona? Pois o meu mesmo em GDR3 (com CSC americano e preview for developers, creio eu) não tem o Data Sense.
I think it's a matter of the same, because even the Official version with the samsung GDR3 this without the Data Sense, and I'm going to say this app is very useful for those who use pre-paid.
 
defyme
Old
(Last edited by defyme; 14th March 2014 at 06:20 PM.)
#10  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Feb 2011
Can I post in here now?

Great...

The latest GDR3 + firmware, using this CSC, doesn't work correctly using mobile data (3G), at least not when in use under TIM (SP).
You have to manually insert the APN settings and if the phone reboots, you'll have to re-enter the information.

Any clue?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Auto Config Free – XDA Developer TV

In this weeks episode of XDA Xposed Tuesday, we talked about customization of … more

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more