5,598,718 Members 37,861 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] how to use PNG file?

Tip us?
 
wanyakuza
Old
#1  
wanyakuza's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 151
Join Date: Jan 2014
Location: ipoh
Default [Q] how to use PNG file?

can u please help me how to replace png file on framework..i did not really know how to do that..
 
Trozzul
Old
#2  
Trozzul's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 1,199
Join Date: Jun 2012
Location: Seattle

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wanyakuza View Post
can u please help me how to replace png file on framework..i did not really know how to do that..
inside a rom you would go to where the the png is, you edit it save it and overwrite the old one
"A man chooses, a slave obeys." - Andrew Ryan


Samsung Galaxy S4
Rom: Stock (4.2.2)

Rom: Cyanogemod 10.1.3 (4.2.2)
Asus Nexus 7
Rom: Stock (4.4.2) Broken Digitizer, any recommendations on amazon?
Chromecast
Rom: Stock
 
PradeepMurugan
Old
#3  
PradeepMurugan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 215
Join Date: Oct 2013
Location: Karur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wanyakuza View Post
can u please help me how to replace png file on framework..i did not really know how to do that..
Since it is png you no need to decompile or recompile just use 7 zip or winrar and replace it. Make sure that the png you are replacing have same resolution and name

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
 
wanyakuza
Old
#4  
wanyakuza's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 151
Join Date: Jan 2014
Location: ipoh
Quote:
Originally Posted by PradeepMurugan View Post
Since it is png you no need to decompile or recompile just use 7 zip or winrar and replace it. Make sure that the png you are replacing have same resolution and name

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
i have decompile framework with apktool , but i don't know how replace the file..did i need go to drawable ldpi?? , after that what to do??
 
Trozzul
Old
#5  
Trozzul's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 1,199
Join Date: Jun 2012
Location: Seattle

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wanyakuza View Post
i have decompile framework with apktool , but i don't know how replace the file..did i need go to drawable ldpi?? , after that what to do??
Use winrar and take out the file you want, edit it and drop it back in the same place you got it, when it promotes you,replace it
"A man chooses, a slave obeys." - Andrew Ryan


Samsung Galaxy S4
Rom: Stock (4.2.2)

Rom: Cyanogemod 10.1.3 (4.2.2)
Asus Nexus 7
Rom: Stock (4.4.2) Broken Digitizer, any recommendations on amazon?
Chromecast
Rom: Stock
 
wanyakuza
Old
#6  
wanyakuza's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 151
Join Date: Jan 2014
Location: ipoh
Quote:
Originally Posted by Trozzul View Post
Use winrar and take out the file you want, edit it and drop it back in the same place you got it, when it promotes you,replace it
winrar or 7zip?? , what are in drawable ldpi actually? it's the actual file or new??
 
TheDoubleTap
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Jan 2014
Use Winrar or 7zip it doesn't matters.

Ldpi folder contains image for low device resolution.

If you replaced nothing in this folder then it's the actual file but you should replace your image in the correct folder according to your screen resolution.

Sent from my HTC Sensation Z710e using xda app-developers appl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...