5,599,190 Members 35,591 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Root N9005 4.4.2 Recovery is not Seandroid Enforcing

Tip us?
 
warfreesminds
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
Exclamation [Q] Root N9005 4.4.2 Recovery is not Seandroid Enforcing

Hi all

Galaxy Note 3 N9005

For the life of my i cant seem to figure out or find the answer to why i cannot boot into recovery mode and all im getting is 'Recovery is not Seandroid Enforcing'
i upgraded to to 4.4.2 KitKat N9005XXUENA6 which went perfectly fine and runs without a problem, i just cant seem to get into recovery so i can root the device.

Any advice on this matter would be more than appreciated

Thanks in advance

Elliot
 
warfreesminds
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by warfreesminds View Post
Hi all

Galaxy Note 3 N9005

For the life of my i cant seem to figure out or find the answer to why i cannot boot into recovery mode and all im getting is 'Recovery is not Seandroid Enforcing'
i upgraded to to 4.4.2 KitKat N9005XXUENA6 which went perfectly fine and runs without a problem, i just cant seem to get into recovery so i can root the device.

Any advice on this matter would be more than appreciated

Thanks in advance

Elliot
??
 
ultramag69
Old
#3  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 493
Posts: 4,261
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
Don't you mean download?
If you can get to download mode, flash cf-autoroot to root.
Then flash CWM 4.0.4.6(?), the latest CWM that's KK compatible.
This should fix...
Also, what buttons are you pressing to get to recovery - Volume up, Home key and (from off) power buttons are pressed until it boots to Samsung Logo and say booting recovery in top left corner...
If You Disagree Or Think I'm Wrong, Look Closer At My Avatar...
The Following User Says Thank You to ultramag69 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
warfreesminds
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
Thanks ultramag69 that was the problem i was using an outdated version of CWM 6.0.4.6 works great

Elliot
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes