Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,743,150 Members 44,015 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Hard-bricked GSIII?

Tip us?
 
2Rs2Ns
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 35
Join Date: Aug 2011
Default Hard-bricked GSIII?

Hi, I was rooting and installing a custom ROM on my fiancee's GS3... And I clicked the wrong version (19300 because they were right next to each other). I ran all the way through the aroma install and it asked me if I wanted an automatic reboot so I said yes. Now the phone won't turn on, go into download mode or anything. When I plug it in, the LED only comes on if the battery is out.

Is there something I can do? Would a jig fix this? Would a local phone repair shop be able to fix it relatively cheaply? I know it's a total n00b mistake but I've rooted about 9 phones before with no problems.

Please help!
 
bigpappapuff
Old
#2  
bigpappapuff's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 100
Join Date: Aug 2008
Mobiletechvideos.com is your answer

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk

---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------

This guy is trustworthy his name is josh I bricked my phone also and my USB port wasn't working I got it back a week later he's known in the xda community check him out.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
MY face say's it all "asta la muerte"
 
serio22
Old
#3  
serio22's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 626
Posts: 1,953
Join Date: Jul 2012
Location: Houston
You can check the debrick thread

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
 
jtford
Old
#4  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 58
Join Date: Jun 2012
Location: Houston

 
DONATE TO ME
I also have a jtag riffbox for repairing, well, almost any hard brick and the S3 can definitely be fixed. No worries.

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to jtford For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
2Rs2Ns
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 35
Join Date: Aug 2011
Thank you for your responses. I finally googled "QHSUSB_DLOAD" because I was trying to get it to show up in Odin, and found this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2439367

Worked perfectly. I didn't even need a jig, much less a jtag!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes