Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] what could the reason for my app to take much more memory on kikat?

OP 11alex11

23rd January 2014, 08:28 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
210 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Strange thing...my app takes about 5MB but on Kit-Kat it takes about 28MB (ram)...
It doesn't work with graphics or pictures. The only picture that I have in the icon of the program, that I use as icon for the program and it also exits in notification(foreground service).

What could be the reason for that?
24th January 2014, 04:33 AM   |  #2  
GermainZ's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer / XDA Portal Team
Thanks Meter: 7,333
 
5,910 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
I'm guessing it's just the cached activity. Try destroying the activity if you want, although there's really no need for that (when memory is needed, it'll be done automatically.)
24th January 2014, 02:15 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
210 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by GermainZ

I'm guessing it's just the cached activity. Try destroying the activity if you want, although there's really no need for that (when memory is needed, it'll be done automatically.)

already tried it and it didn't solve the memory problem
In general I think that kit kat has a lot of new features and different approach than all the other versions
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
kit-kat, memory
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes