Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help me please!!is about Otc one x:(

OP klaushtconex

9th January 2014, 05:06 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
when can i get ruu ?
fastboot getvar all
INFOversion: 0.5a
INFOversion-bootloader: 1.72.0000
INFOversion-baseband: 5.1204.167.31
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 4.18.401.2
INFOserialno:
INFOimei:
INFOproduct: endeavoru
INFOplatform: HBOOT-T30S
INFOmodelid: PJ4610000
INFOcidnum: HTC__032
INFObattery-status: low
INFObattery-voltage: 3238mV
INFOdevpower: 0
INFOpartition-layout: None
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: None
INFOhbootpreupdate: 2
INFOgencheckpt: 0
all: Done!

Can you help me?
9th January 2014, 05:24 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
re
I try to run the loaded script does not seem to work. How can I charge the battery?
9th January 2014, 05:37 PM   |  #13  
Thant's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 622
 
2,026 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by klaushtconex

I try to run the loaded script does not seem to work. How can I charge the battery?

are the phone start to restart in bootloader non stop are the voltage increase slowly, what error you have post preen screen with the charge.bat script in progress give us more info
9th January 2014, 06:10 PM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
img
Quote:
Originally Posted by Thant

are the phone start to restart in bootloader non stop are the voltage increase slowly, what error you have post preen screen with the charge.bat script in progress give us more info

http://s22.postimg.org/dcr2gh1bl/New_Bitmap_Image.png
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	New_Bitmap_Image.png
Views:	36
Size:	15.0 KB
ID:	2504758  
9th January 2014, 06:17 PM   |  #15  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I want to install the stock firmware but do not know where to take him.: (this information will be helpful?
fastboot getvar all
INFOversion: 0.5a
INFOversion-bootloader: 1.72.0000
INFOversion-baseband: 5.1204.167.31
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 4.18.401.2
INFOserialno:
INFOimei:
Infoproduct: endeavoru
INFOplatform: HBOOT-T30S
INFOmodelid: PJ4610000
INFOcidnum: HTC__032
INFObattery-status: low
INFObattery-voltage: 3238mV
INFOdevpower: 0
INFOpartition-layout: None
Infosecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot mode: fastboot
INFOcommitno-bootloader: None
INFOhbootpreupdate: 2
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
9th January 2014, 08:30 PM   |  #16  
Thant's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 622
 
2,026 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by klaushtconex

I want to install the stock firmware but do not know where to take him.: (this information will be helpful?
fastboot getvar all
INFOversion: 0.5a
INFOversion-bootloader: 1.72.0000
INFOversion-baseband: 5.1204.167.31
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main: 4.18.401.2
INFOserialno:
INFOimei:
Infoproduct: endeavoru
INFOplatform: HBOOT-T30S
INFOmodelid: PJ4610000
INFOcidnum: HTC__032
INFObattery-status: low
INFObattery-voltage: 3238mV
INFOdevpower: 0
INFOpartition-layout: None
Infosecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot mode: fastboot
INFOcommitno-bootloader: None
INFOhbootpreupdate: 2
INFOgencheckpt: 0
all: Done!

You are with the latest firmware
24th January 2014, 02:53 PM   |  #17  
Member
Flag Thrissur
Thanks Meter: 1
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Thumbs up Solution FOund! :)
Quote:
Originally Posted by klaushtconex

made a big mistake, please tell me that is beyond repair. I installed a rom "Android_Revolution_HD-One_41.0.zip" and my phone but when opening finished installing reboot. I have no access to recovery. can access fastboot. one can install original firmware?

SOLUTION:
ENTER FASTBOOT MODE (hold vol down and power button and wait for white screen with colored text, then select fastboot with the vol keys and the power button)
ON PC:
run cmd
"cd c:/XXXXX" XXXXX is the location of your fastboot ADB folder
"fastboot erase cache"
.........
........
THEN once back in hboot i could access the CWM Recovery no problems and install my new ROM!!

Thanks to hazzahex

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes