FORUMS

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

Moto X Style, Moto X Play and Moto G Forums Are Here!

The latest family members of the new generation of Motorola devices are … more

[Q] Tony Skyfall Ignorance assistance needed

8 posts
Thanks Meter: 0
 
By willswan, Junior Member on 22nd January 2014, 03:32 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Flashed the ROM, but I made the mistake of making a complete wipe. I need to re download everything. How do I get my Wi-Fi internet access to work. Virgin Mobile CMDA
 
 
22nd January 2014, 04:43 AM |#2  
Krait-Haywire's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 8
 
More
Make sure that you do a full wipe (An option is present in Aroma Installer) and use the appropriate kernel.
The Following User Says Thank You to Krait-Haywire For This Useful Post: [ View ]
22nd January 2014, 02:23 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Krait-Haywire

Make sure that you do a full wipe (An option is present in Aroma Installer) and use the appropriate kernel.

My problem is. I can't get back on the internet... wifi nor VM network.
22nd January 2014, 02:26 PM |#4  
ckpv5's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 11,987
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by willswan

My problem is. I can't get back on the internet... wifi nor VM network.

You flashed ROM for GSM and your device is CDMA ?
Try this one : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2408795
The Following User Says Thank You to ckpv5 For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2014, 03:17 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ckpv5

You flashed ROM for GSM and your device is CDMA ?
Try this one : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2408795

w00t! Made it! Flashed the actual CDMA version of Ignorance. The only draw back is my wi fi doesn't work. I'm getting online now with my VM network and internet pass through. Any ideas on what I need to do to access my wi fi network?
23rd January 2014, 04:53 AM |#6  
MameTozhio's Avatar
Recognized Contributor
Flag Canada
Thanks Meter: 1,287
 
More
Quote:
Originally Posted by willswan

w00t! Made it! Flashed the actual CDMA version of Ignorance. The only draw back is my wi fi doesn't work. I'm getting online now with my VM network and internet pass through. Any ideas on what I need to do to access my wi fi network?

flash the correct kernel.
24th January 2014, 11:15 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by MameTozhio

flash the correct kernel.

I can flash a kernel that didn't come with ignorance?
25th January 2014, 05:43 AM |#8  
Krait-Haywire's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by willswan

I can flash a kernel that didn't come with ignorance?

Yes, you can.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes