5,605,073 Members 36,566 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] wrong region !!!

Tip us?
 
persiansoftware
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jan 2009
Default [Q] wrong region !!!

Hi

I install ML2 4.3 (XSP) singapore official on my n9005 , 2 weeks ago ....

but now , when i connect my phone to kies ... kies show me : your firmware cannot update via kies!!! and show me in Parenthesis XTC , but i flash XSP on my phone why???

it means that i can not update OTA ?? or i can just update with WiFi???

many thanks ...
 
radicalisto
Old
#2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1268
Posts: 3,122
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by persiansoftware View Post
Hi

I install ML2 4.3 (XSP) singapore official on my n9005 , 2 weeks ago ....

but now , when i connect my phone to kies ... kies show me : your firmware cannot update via kies!!! and show me in Parenthesis XTC , but i flash XSP on my phone why???

it means that i can not update OTA ?? or i can just update with WiFi???

many thanks ...
What region are you in? -- if you flashed a region you are not in, of course KIES won't work as it's not for your country.
// Nexus 5 (D821) // Paranoid // UBER //
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
persiansoftware
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by radicalisto View Post
What region are you in? -- if you flashed a region you are not in, of course KIES won't work as it's not for your country.
Im in iran

wifi update also not work? yes?

but i flash XSP ... but now show the XTC!!!

Why?
 
radicalisto
Old
#4  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1268
Posts: 3,122
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by persiansoftware View Post
Im in iran

wifi update also not work? yes?

but i flash XSP ... but now show the XTC!!!

Why?
Dial *#1234# in your keypad and post the output
// Nexus 5 (D821) // Paranoid // UBER //
 
persiansoftware
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by radicalisto View Post
Dial *#1234# in your keypad and post the output
AP: N9005XXUDML2

CP: N9005XXUDMJ7

CSC: N9005OLBDMK2

many thanks
 
radicalisto
Old
#6  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1268
Posts: 3,122
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by persiansoftware View Post
AP: N9005XXUDML2

CP: N9005XXUDMJ7

CSC: N9005OLBDMK2

many thanks
XTC shown in your KIES should be your version (So I believe) You have flashed a different region, so KIES and OTA won't work for your region at least, the OTA update will come from the region you flashed (in your case Singapore) However if you're rooted etc, you won't be able to receive the OTA update and you'll have to manually download it. I wouldn't worry right now, wait for KK to roll out properly then switch.
// Nexus 5 (D821) // Paranoid // UBER //
 
persiansoftware
Old
(Last edited by persiansoftware; 24th January 2014 at 05:49 PM.)
#7  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by radicalisto View Post
XTC shown in your KIES should be your version (So I believe) You have flashed a different region, so KIES and OTA won't work for your region at least, the OTA update will come from the region you flashed (in your case Singapore) However if you're rooted etc, you won't be able to receive the OTA update and you'll have to manually download it. I wouldn't worry right now, wait for KK to roll out properly then switch.
Thanks... but im not rooted... now can i receive OTA update??

I attach my kies snapshot ....

please tell me about , can i receive OTA updates? or not?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	31
Size:	17.5 KB
ID:	2536760  
 
persiansoftware
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 97
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by persiansoftware View Post
Thanks... but im not rooted... now can i receive OTA update??

I attach my kies snapshot ....

please tell me about , can i receive OTA updates? or not?
is here any solution for this problem??

can i receive OTA updates via wireless ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cloupload is a Beautiful and Fully Functional CloudApp Client for Android

If you’re a Mac OS X user who frequently uploads screenshots, … more

Microsoft Finally Brings Remote Desktop to Windows Phone

You may recall that back in October of last year, Microsoft released itsofficial … more

SideControl Gains New Powers through Xposed

You may recall that a little overa month ago, we first talked about SideCutsby XDA Forum … more

Leak Points to Windows Start Menu’s Return as Soon as August

About a month ago at this year’s Build conference, Microsoft … more