Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,261 Members 37,766 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] XNA1

Tip us?
 
needo2
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 97
Join Date: May 2013
Default [Q] XNA1

I'm on CM10.2 baseband XXMH1, will I get any benefits from switching to XXNA1 and how do I do it without losing my data and ROM, I can back it up with CWM I guess, do I need ODIN to change baseband? I don't get these stuff at all
 
teddytsen
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 1,078
Posts: 3,374
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by needo2 View Post
I'm on CM10.2 baseband XXMH1, will I get any benefits from switching to XXNA1 and how do I do it without losing my data and ROM, I can back it up with CWM I guess, do I need ODIN to change baseband? I don't get these stuff at all
NA1 reboot when hold power i dont know if its my phone or sammy prob
use Titanium backup/helium to backup/restore data (helium is backup data only, no apps)
Galaxy Ace 2
Rom: Resurrection Remix
Kernel: Stock
Recovery: CWM
Theme

My works for Galaxy Ace 2
Android Open Kang Project 4.4
Ported Android Open Kang Project
Ported Carbon 4.4.2
MIUI v5
Resurrection Remix Kitkat
 
needo2
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 97
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by teddytsen View Post
NA1 reboot when hold power i dont know if its my phone or sammy prob
use Titanium backup/helium to backup/restore data (helium is backup data only, no apps)
Problem you mention happens on stock ROM or all ROMs?, do I need ODIN to get XNA1?
 
teddytsen
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 1,078
Posts: 3,374
Join Date: Mar 2013
Stock only. You need odin to flash the md5 :/

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk
Galaxy Ace 2
Rom: Resurrection Remix
Kernel: Stock
Recovery: CWM
Theme

My works for Galaxy Ace 2
Android Open Kang Project 4.4
Ported Android Open Kang Project
Ported Carbon 4.4.2
MIUI v5
Resurrection Remix Kitkat
 
Ryccardo
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 440
Join Date: Nov 2013
Location: Imola

 
DONATE TO ME
If you are already on Touchwiz 4.x you can use Heimdall and 20 minutes of your time
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes