Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help with new SW2?

OP Ilxaot

25th January 2014, 04:37 AM   |  #1  
Ilxaot's Avatar
OP Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 674
 
1,248 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Hey, I just got my SW2 after eyeballing it for a while. Well, the problem is, after connecting to my phone, I install apps on my phone using SmartConnect, but they never appear on the watch. Or, they do, but are greyed out. Help?! Please? (:

Sent from my LG-P769 using Tapatalk
25th January 2014, 04:41 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 7
 
98 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
You would need this as well. https://play.google.com/store/apps/d...ct.smartwatch2

But make sure you've paired the watch to the phone also.

So what you need is pairing, smart connect app, smart watch 2 app
25th January 2014, 04:59 AM   |  #3  
Ilxaot's Avatar
OP Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 674
 
1,248 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Okay, I got it setup. Somehow it stopped installing apps along the way.. But now here's my next problem...

It doesn't sync with my phone? When I go to the slideshow app, it never loads my photos, it just shows loading bars and then closes. Same with the camera. Same with music. All of it just does the bar thing and then shuts..

Sent from my LG-P769 using Tapatalk
25th January 2014, 06:56 AM   |  #4  
Ilxaot's Avatar
OP Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 674
 
1,248 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
It'd be great if someone could help me with this, I seem to have narrowed it down.

It doesn't sync to my device. It will for like, five seconds of being connected, but then it'll stop. Am I doing something wrong?

Sent from my LG-P769 using Tapatalk
25th January 2014, 10:24 AM   |  #5  
GMKcz's Avatar
Member
Flag Prague
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
I had same problem with htc one v and stock based roms (sense). On pure android aosp it works like charm


Sent from my iPad using Tapatalk
25th January 2014, 12:11 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
177 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by Ilxaot

It doesn't sync to my device. It will for like, five seconds of being connected, but then it'll stop. Am I doing something wrong?

You probably have bluetooth issues between SW2 and your LG.

Take a look at:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2489149
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2564360
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2469475
Last edited by themissionimpossible; 25th January 2014 at 12:16 PM.
25th January 2014, 06:15 PM   |  #7  
Ilxaot's Avatar
OP Senior Member
Flag Parrish
Thanks Meter: 674
 
1,248 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by GMKcz

I had same problem with htc one v and stock based roms (sense). On pure android aosp it works like charm


Sent from my iPad using Tapatalk

I cant flash ROMs because my phone model has a locked bootloader...





Quote:
Originally Posted by themissionimpossible

You probably have bluetooth issues between SW2 and your LG.

Take a look at:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2489149
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2564360
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2469475

I already saw all of those.. I'm going to try and reset the watch, unpair from Bluetooth, delete all pairing apps, reboot phone, then try from scratch..

Sent from my LG-P769 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes