Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[q] htc one black screen

OP kakapagal

23rd January 2014, 11:06 PM   |  #21  
Senior Member
Flag Leipzig
Thanks Meter: 33
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by kakapagal

someone repaired my device with j tag method but no sim in working. it asks for IMSI Code

Can you enter something or does it just give you an error? Have you tried another Sim?
24th January 2014, 07:23 AM   |  #22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Marc199

Can you enter something or does it just give you an error? Have you tried another Sim?

Yes it asks for 8 Digit code. whatever i enter it says accepted successfully then device restarts and ask for the code again and i con do nothing .
if i do not enter the sim card then i can freely navigate anywhere in the device.
orignaly it was not a locked cell.
is there any Hboot and Rom compatibility issue?
My current Hboot version is 1.44 whereas previous version was higher.

one thing more when device restart the the logo "htc quietly brilliant" is little bit distorted (every thing else looks fine except this logo)
24th January 2014, 07:31 AM   |  #23  
Senior Member
Flag Leipzig
Thanks Meter: 33
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by kakapagal

Yes it asks for 8 Digit code. whatever i enter it says accepted successfully then device restarts and ask for the code again and i con do nothing .
if i do not enter the sim card then i can freely navigate anywhere in the device.
orignaly it was not a locked cell.
is there any Hboot and Rom compatibility issue?
My current Hboot version is 1.44 whereas previous version was higher.

one thing more when device restart the the logo "htc quietly brilliant" is little bit distorted (every thing else looks fine except this logo)

That's strange. Are you s-off now? If so, you could flash the latest firmware and reflash your Rom. Just to make sure the problem is not caused by your current software configuration
Edit: "fastboot getvar all" please
24th January 2014, 01:43 PM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Hi
I have the same problem with an HTC One M7 802t
After triyng to load EngHboot my device gone Black Screen. I tried the RUU update by I get the battery under 30% error, although the phone was 98% charged.
I can connect via fastboot, i managed to put old hboot, the phone is still Black screen but now donn't want to flash anything anymore, because the original hboot goes locked. I saw the EngHboot erased also all the phone infos. Here are getvar results
Code:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: N/A
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main:
(bootloader) version-misc: UNKNOWN
(bootloader) serialno:
(bootloader) imei: 355195000000010
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product:
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: *********
(bootloader) cidnum:
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3444mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: UNKNOWN
getvar:all FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 0.018s
Now the problem is that I cant unlock the hboot because the missing serial no. When I put token to htcdev.com I get the error: "token information incomplete (SN)"
Because the hboot are Locked, I can't write any update via fastboot commands.
Is any posibility to unlock bootloader without SN ? Is any possibility to rewrite the SN wit hboot lock (the phone is still S-OFF).
Because the phone don't start and adb driver don' load, I cant use adb mode
The only commands works via fastboot and stock hboot commands.
I cant put also the phone in RUU mode. When I try "fastboot rebootRUU" phone goes dead and I must press PWR button 20 seconds to reconect in fastboot mode.

Thanks. Any help i appreciate.
24th January 2014, 03:02 PM   |  #25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Marc199

That's strange. Are you s-off now? If so, you could flash the latest firmware and reflash your Rom. Just to make sure the problem is not caused by your current software configuration
Edit: "fastboot getvar all" please

This comes with getvar all

C:\Users\....\Desktop\.....\New folder (3)>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.17.3250.14
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 1.00.000.00
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: HT358W917194
(bootloader) imei: 354436054781560
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: HTC__001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4288mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
getvar:all FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 0.079s
Last edited by kakapagal; 24th January 2014 at 03:15 PM. Reason: unknown
24th January 2014, 03:41 PM   |  #26  
Senior Member
Flag Leipzig
Thanks Meter: 33
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by kakapagal

This comes with getvar all

C:\Users\....\Desktop\.....\New folder (3)>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.17.3250.14
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 1.00.000.00
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: HT358W917194
(bootloader) imei: 354436054781560
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: HTC__001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4288mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
getvar:all FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 0.079s

Version-main is strange. Haven't even seen this firmware version. What you can do: s-off your device using revone and flash latest firmware (contains new bootloader, radio etc.) or run an RUU for your CID. That should fix your problem
24th January 2014, 04:34 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by Marc199

Version-main is strange. Haven't even seen this firmware version. What you can do: s-off your device using revone and flash latest firmware (contains new bootloader, radio etc.) or run an RUU for your CID. That should fix your problem

That is because eng hboot. It has rewrite the phone info.
I had the same problem.

/revone isn't working because cant use adb commands. The phone will not entering in rebootRUU mode also

only working command are through fastboot. An because the bootloader are locked, cant flash any file via fastboot.
When attempt to unlock this version of hboot the token will get is incomplet and htcdev.com cannot proces the unlock code.

We need a solution to bypass security of bootloader via fastboot commands only and is not dependent of complete token information.
24th January 2014, 04:48 PM   |  #28  
Senior Member
Thanks Meter: 443
 
1,801 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
You need to ask the shop that did the JTAG to s-off as well. It should be a click only.

sent from my mobile device
25th January 2014, 06:37 PM   |  #29  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Marc199

Version-main is strange. Haven't even seen this firmware version. What you can do: s-off your device using revone and flash latest firmware (contains new bootloader, radio etc.) or run an RUU for your CID. That should fix your problem

i flashed the RUU but no luck.
but i realized that after jtag imei is changed,
how can i change current imei to my original imei?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes