Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Need help beginner

OP bigcitycat

25th January 2014, 09:21 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I have rooted my HTC one. I did install a custom rom using twrp Download Android 4.4 KitKat Sense 5.5 Stock ROM (odexed) for HTC One.

It said it succeeded but never booted into system. Maybe I didn't wait long enough. At that point I used twrp to restore my back up. The backup succeeded but my data service does not come on and the phone is rebooting over and over.

Should I factory reset? Can I? Should I install another rom? Need some help.
25th January 2014, 09:26 PM   |  #2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 1,311
 
2,310 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bigcitycat

I have rooted my HTC one. I did install a custom rom using twrp Download Android 4.4 KitKat Sense 5.5 Stock ROM (odexed) for HTC One.

It said it succeeded but never booted into system. Maybe I didn't wait long enough. At that point I used twrp to restore my back up. The backup succeeded but my data service does not come on and the phone is rebooting over and over.

Should I factory reset? Can I? Should I install another rom? Need some help.

You probably flashed a GSM ROM. Only use ROMs which are made for sprint. The only 4.4 sense ROM for Sprint right now is ElipticOne.
To solve your problem check this guide http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2503646

Sent from my HTCONE using Tapatalk
The Following User Says Thank You to elvisypi For This Useful Post: [ View ]
25th January 2014, 09:35 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by elvisypi

You probably flashed a GSM ROM. Only use ROMs which are made for sprint. The only 4.4 sense ROM for Sprint right now is ElipticOne.
To solve your problem check this guide http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2503646

Sent from my HTCONE using Tapatalk

Thanks I will look at the info. The thing is is I have a backup. Why is twrp not restoring a working backup? It created the backup from a working system. Not sure why it succeeds in restoring but gets stuck in a reboot cycle without a data connection. The wifi works as long as the phone is not rebooting. It works for about a minute before it reboots.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes