Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,815 Members 39,785 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Stuck in twrp d800

Tip us?
 
PkerFrailey
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Jan 2014
Default [Q] Stuck in twrp d800

I have an at&t lg g2, i was stock rooted and accidentally took the OTA. I have tried this i am completely unable to get to download mode. I don't think there is anything left to do.

What suggestion do you guys have?
I will give you feed back on every suggestion.
 
G1_enthusiast
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 292
Posts: 2,084
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by PkerFrailey View Post
I have an at&t lg g2, i was stock rooted and accidentally took the OTA. I have tried this i am completely unable to get to download mode. I don't think there is anything left to do.

What suggestion do you guys have?
I will give you feed back on every suggestion.
Type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

Then hit enter

Type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

Then hit enter and reboot.
Phone
HTC Touch pro II ---> Tmobile G1 ---> HTC HD2 ---> Tmobile G2 --> Samsung galaxy S II --> Samsung galaxy S3--> Sony Xperia "Zed"--->HTC one M7(Thank God, dont ever own a Sony)--->LG G2--->HTC one M8

Tablet

Tmobile Slate -----------> Blackberry playbook --------> Samsung galaxy Tab 10.1 ---------->Nexus 7 ---------------->Nexus 7 Second Gen ---------> Dell Venue 8 Pro
 
PkerFrailey
Old
(Last edited by PkerFrailey; 26th January 2014 at 04:35 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by G1_enthusiast View Post
Type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

Then hit enter

Type

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

Then hit enter and reboot.
I have tried this, and it says there is not enough space left of the device.
 
PkerFrailey
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Jan 2014
It worked. Thank You
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes