TWRP 2.8.3.0 Available for Supported Devices

The TeamWin Recovery Project (or TWRP, for short) has quickly become one of the most popular … more

Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Save modified Theme with widgets?

OP Horgul123

15th January 2014, 09:38 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
94 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hi,

If added two widget to one theme, than I've changed the theme. Unfortunately Themer didn't remeber my widgets when I go back to the first theme.
How can I save my theme including the widgets?
15th January 2014, 11:12 AM   |  #2  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter: 453
 
989 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by Horgul123

Hi,

If added two widget to one theme, than I've changed the theme. Unfortunately Themer didn't remeber my widgets when I go back to the first theme.
How can I save my theme including the widgets?

Hi,

Please watch this video, it should help

http://www.youtube.com/watch?v=rKryJumFPFQ
The Following 2 Users Say Thank You to ThemerSupport For This Useful Post: [ View ]
18th January 2014, 10:50 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
171 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by ThemerSupport

Hi,

Please watch this video, it should help

http://www.youtube.com/watch?v=rKryJumFPFQ

Ultra-smooth overdub at 23 seconds.
19th January 2014, 08:38 AM   |  #4  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter: 453
 
989 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by beelbeel

Ultra-smooth overdub at 23 seconds.

Good spotting! Marco tried very hard to hide it
19th January 2014, 12:30 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
all ringinac
just what i was looking for!
25th January 2014, 02:19 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Thumbs up Thank you!
This was exactly what I was looking for, but seems I'm gonna have to watch it somewhere with sound on :P
25th January 2014, 06:30 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Still not 100% good :) but better!
Well, I dunno if I should just have edited my old, but anyways..

I saved my theme, worked fine, I thought it would help to not be so hasty in unlocking my rebooted phone. But it didn't.
At least with this I could restore my old extra widgets, except, it seems, when a widget needs to set some settings before it is shown correctly, even exporting the theme doesn't work for that particular widget. So my flashlight widget (in which I needed to choose an icon for the light) was invisible, when I unlocked widgets I could find it though, but couldnt get to its settings. And my gtasks widget which needed an account was just a white useless blob, that I needed to remove and then reinsert.

Thanks anyway
26th January 2014, 10:23 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by BullZhot

Well, I dunno if I should just have edited my old, but anyways..

I saved my theme, worked fine, I thought it would help to not be so hasty in unlocking my rebooted phone. But it didn't.
At least with this I could restore my old extra widgets, except, it seems, when a widget needs to set some settings before it is shown correctly, even exporting the theme doesn't work for that particular widget. So my flashlight widget (in which I needed to choose an icon for the light) was invisible, when I unlocked widgets I could find it though, but couldnt get to its settings. And my gtasks widget which needed an account was just a white useless blob, that I needed to remove and then reinsert.

Thanks anyway


Worked for me, thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes