FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

MF9 modem to the latest?

Thanks Meter: 71
 
By Rasmux, Senior Member on 25th January 2014, 10:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Need some help upgrading my s4 modem to the latest modem out there, im still on mf9 and I dont remember how to get to the latest one (been out of the game for to long) right now im using Sacs rom and im getting insert sim card errors sometimes and I dont use a sim card, somehow I feel like it could be that im still using mf9 modem, please help and thanks!

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
 
 
25th January 2014, 11:00 PM |#2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,839
 
More
So you don't get 4G since you don't use the Sim card?

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

And just got yo settings , more, and about phone to see what modem you are on.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
26th January 2014, 03:37 AM |#3  
Rasmux's Avatar
OP Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 71
 
More
You misunderstood me bro, thank you tho but this was what I was looking for which I found it
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2338919

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Rasmux For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 03:39 AM |#4  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,839
 
More
Quote:
Originally Posted by Rasmux

You misunderstood me bro, thank you tho but this was what I was looking for which I found it
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2338919

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Yes I saw that after lol. Glad you found it.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 03:40 AM |#5  
emottau's Avatar
Member
Flag Portland, OR
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

So you don't get 4G since you don't use the Sim card?

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

And just got yo settings , more, and about phone to see what modem you are on.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

I think he might be saying that because hes on sprint and not used to a sim card. Probably doesn't realize he needs it in to get 4g or to vanquish those pesky pop ups.
26th January 2014, 02:14 PM |#6  
krnfrk6663's Avatar
Senior Member
Flag Yorktown
Thanks Meter: 23
 
More
Took me a little while to grasp the concept of the sim card being the 4g card. I'm on sprint.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes