Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,150 Members 37,335 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] sim card detected but no signal

Tip us?
 
hujanfame
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Default [Q] sim card detected but no signal

Hello fellow xda member.

I have slight problem with my nexus 7 (2013) which is LTE version device. Since the first boot which is 2 days ago, my device starting to show no signal. I did a little reading and try to reboot and flash factory image again, my device still show no signal. My device is completely unroot, except the boot loader is already unlocked as I rooted it before flashing the factory image. BTW, I re-flash using http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2448352. help me solve this problem
 
Ed V
Old
#2  
Ed V's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 284
Join Date: Jan 2013
Location: Nexus Island
Quote:
Originally Posted by hujanfame View Post
Hello fellow xda member.

I have slight problem with my nexus 7 (2013) which is LTE version device. Since the first boot which is 2 days ago, my device starting to show no signal. I did a little reading and try to reboot and flash factory image again, my device still show no signal. My device is completely unroot, except the boot loader is already unlocked as I rooted it before flashing the factory image. BTW, I re-flash using http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2448352. help me solve this problem
Try another sim card


.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Galaxy Nexus + VANIR ROM + NexusLouder MOD

Nexus 7 FLO (2013) + Back To Stock 4.4.2
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes