Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,856 Members 46,323 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Flashing Spain Vodafone 4.4.2 on N9005 MTN

Tip us?
 
Peyman92
Old
#1  
Peyman92's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 115
Join Date: Mar 2013
Question [Q] Flashing Spain Vodafone 4.4.2 on N9005 MTN

Hi, hope some of you help me with this question!!
i got Samsung n9005 and my sim is MTN 2G , what will happen if i flash android 4.4.2 from Spain for Vodafone ??
 
radicalisto
Old
#2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1389
Posts: 3,431
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Peyman92 View Post
Hi, hope some of you help me with this question!!
i got Samsung n9005 and my sim is MTN 2G , what will happen if i flash android 4.4.2 from Spain for Vodafone ??
Try it and see.
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)
 
Peyman92
Old
#3  
Peyman92's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 115
Join Date: Mar 2013
Well never thought of that , seriously!

Anybody with better information / experience ????

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
 
radicalisto
Old
#4  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1389
Posts: 3,431
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Peyman92 View Post
Well never thought of that , seriously!

Anybody with better information / experience ????

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
Well if you actually ask a question rather than just saying "what will happen if i flash android 4.4.2 from Spain for Vodafone ??"

To put it straight, you'll have Vodafone's 4.4.2 firmware on your device. It's no different to any other Kitkat except carrier bloatware.
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)
 
Peyman92
Old
#5  
Peyman92's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 115
Join Date: Mar 2013
I meant as will it cause a problem as im not on Vodafone carrier!


Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
 
radicalisto
Old
#6  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1389
Posts: 3,431
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
Potentially yes. Depends what they have baked into it,could just be Vodafone network, messed up CSC and security etc etc. But then again, probably not.

Word of advice though, seems like Carrier firmwares aren't flashing for people and they seem to work OTA only. The normal XEO Polish ROM works fine for everyone bar HK users.
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Peyman92
Old
#7  
Peyman92's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 115
Join Date: Mar 2013
Thank you, I got my answer.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
 
xclub_101
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 308
Posts: 1,092
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by radicalisto View Post
...
Word of advice though, seems like Carrier firmwares aren't flashing for people and they seem to work OTA only. The normal XEO Polish ROM works fine for everyone bar HK users.
Carrier firmware is also a lot trickier and might only contain the APNs for themselves and not all the carriers.

Also XEO is known to also have problems on Nordic EU N9005.
N9005 Universal Root De La Vega / Mobile Odin Pro, Knox 0x0, MJ7
The Following User Says Thank You to xclub_101 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Peyman92
Old
(Last edited by Peyman92; 26th January 2014 at 10:42 PM.)
#9  
Peyman92's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 115
Join Date: Mar 2013
Yes I guess you are right @xclub_101 this polish version of kitkat cause me some strange problems and makes my phone restart suddenly when its on standby!!!!!
when I got my phone it was set on French , do you think I should download a firmware for France??
I mean as maybe firmwares for this country be compatible with my phone.



Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
 
radicalisto
Old
#10  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1389
Posts: 3,431
Join Date: Nov 2013
Location: York

 
DONATE TO ME
You could try a French frimware and see.
// LG G3 (D855) // Stock // Stock //

S3(White) > M7(Red) > Note 3(Black) > Nexus 5(Black) > M8(Gunmetal) > LG G3 (Titan Grey)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...