Post Reply

[i9003] Odin stuck on "setup connection"...

20th September 2013, 04:19 PM   |  #31  
imD.1's Avatar
Junior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 6
 
18 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Had the same issue but figured out that anti virus was the culprit..disabled it and worked perfectly then

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app
22nd September 2013, 03:22 PM   |  #32  
sam_777's Avatar
Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 169
 
323 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
May be a corrupt file you are trying to flash.

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app
27th January 2014, 04:12 PM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Unhappy help
Quote:
Originally Posted by OrbitalDroid

Hi !

This is my problem : my current rom is a i9003XXKP9 and it's laggy, 3G is slow, 90% of apps won't run, battery drains fast, camera doesn't work... so I want to go back to a FroYo version (i9003XXKB3) but Odin (1.82) gets stuck at "setup connection". My i9003 is connected in Download mode, I removed SIM and SDCard, changed USB port (7 out of 7 actually...) but still stuck at the first step of the flash... This fills me with despair... Oh and I also have my drivers up to date

Please help me, I never had a problem flashing all my WM phones...

Thank you

I have same problem! I have samsung galaxy ace ( gt-s5830i), i want same android version(2.3.6),im using odin because boot loops.
It stops at setupconnection can someone help, please! Sory on my bad english.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
i9003, setup connection
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes